skoda wintercampagne

Maak je Škoda klaar voor de winter bij Pouw

Maak een afspraak

Winterproof op weg bij Pouw Škoda

De temperaturen dalen weer, het is tijd om jouw Škoda voor te bereiden op de winter. Het moment om langs je Pouw Škoda te rijden voor een wintercheck en/of bandenwissel. Zo ga je goed voorbereid op weg. Voor slechts € 30,- checken onze monteurs jouw Škoda op 20 belangrijke punten, zoals airco, banden, remmen en verlichting. Plan snel een afspraak, of kom langs, wij staan voor je klaar.

De Škoda wintercheck voor slechts €30,-

 Het wordt weer kouder, het is de hoogste tijd voor de Škoda Wintercheck. Voorkom vervelende verrassingen, laat je auto even bij ons checken en ga veilig de winter in.

skoda winter 2023 pouw (4)

Wissel & winterbanden

 Winterbanden zorgen voor meer grip op de weg als de temperatuur buiten lager is. Plan de Škoda bandenwissel bij Pouw al vanaf €59,-. Zijn je banden toe aan vervanging? Tijdelijk ontvang je veel voordeel op winterbanden.

skoda wintercampagne

Extra voordeel op Škoda winteraccessoires

Start goed uitgerust aan de winter met flinke kortingen op diverse winterse accessoires. Profiteer bijvoorbeeld van 25% korting op rubberen mattensets, € 100,- korting op bagageboxen en voordelig geprijsde dakdragers. Bekijk ons aanbod hieronder maar eens.