De Nieuwe Škoda Kodiaq

Ontdek de nieuwe Škoda Kodiaq bij Pouw

In het voorjaar van 2024 bij Pouw 

Houd mij op de hoogte
nieuwe Kodiaq_0003_Laag 1

Ontdek de nieuwe Kodiaq

De gloednieuwe Škoda Kodiaq, Škoda's grootste SUV, is nu groter, comfortabeler, praktischer en hij is veiliger dan ooit tevoren. Met zijn eigentijdse ontwerp, uitgebreide interieurconcept en geavanceerde aandrijftechnologieën, zet de nieuwe Kodiaq opnieuw de norm. Bovendien is hij beschikbaar als krachtige plug-in hybride en efficiënte mild-hybride. 

Uiteraard kun je in de nieuwe Kodiaq volop genieten van modern gebruiksgemak en een scala aan connectiviteitsmogelijkheden. De nieuwe Kodiaq zal in het voorjaar van 2024 beschikbaar zijn bij Pouw Škoda. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van prijzen en beschikbaarheid!

Vanaf mei 2024 staat de Škoda Karoq in onze showrooms

De Nieuwe Škoda Kodiaq Sportline 7 zits

De nieuwe Kodiaq komt er ook weer als 7-persoons auto

De nieuwe Kodiaq 2024 is beschikbaar in zowel vijf- als zevenzitsconfiguraties. De zevenzitter biedt maar liefst 1,5 cm extra hoofdruimte in vergelijking met zijn voorganger. Achter de derde zitrij van de zevenzitter is er een bagageruimte met een capaciteit van 340 liter. Als je de derde rij neerklapt, groeit dit zelfs tot een indrukwekkende 2.035 liter. Dit betekent dat er voldoende ruimte is voor een groot gezin of om op zaterdag eropuit te gaan met vrienden.

De Nieuwe Škoda Kodiaq Sportline inteieur

Het strakke interieur van de nieuwe Kodiaq

Een digitale cockpit, een head-up display en een vrijstaand 12,9 inch groot infotainmentdisplay. De bediening van de DSG-transmissie is naar de stuurkolom verhuisd, waardoor de ruim opgezette middenconsole nu extra opbergruimte biedt. Daarnaast verbeteren de aanpasbare Škoda Smart Dials de vereenvoudigde bediening. Elke draai-drukknop biedt intuïtieve toegang tot verschillende voertuigfuncties. Een digitaal display zorgt op ieder moment voor een snel en uitgebreid overzicht.