skoda bij pouw meppel

Je vindt Škoda Service nu ook bij Pouw Meppel!

Voor officieel dealeronderhoud ben je vanaf nu welkom op onze noordelijkste vestiging.

We staan graag voor jou en je Škoda klaar

Voor onderhoud of reparatie aan je Škoda ben je vanaf nu ook welkom bij Pouw Meppel. Met deze toevoeging is het vanaf nu mogelijk om voor officieel dealeronderhoud aan je Škoda naar onze noordelijkste dealervestiging te komen. We kunnen niet wachten om te beginnen, dus plan vandaag nog jouw online werkplaatsafspraak!

Met de toevoeging van Škoda Service in Meppel ben je nu op acht verschillende Pouw-vestigingen welkom om jouw Škoda in topconditie te houden. Heeft je auto onderhoud nodig of moet er iets gerepareerd worden? Bij Pouw Meppel kan je rekenen op de beste service, originele merkonderdelen en een scherpe prijs.

Wat is een officiële Škoda Service Dealer?

Regelmatig onderhoud is het simpele recept om je auto in topconditie te houden. Alleen een officiële Škoda Service Dealer gebruikt originele onderdelen, geeft mobiliteitsservice binnen heel Europa en heeft de juiste kennis en ervaring in huis. Onze goed opgeleide monteurs beschikken over de juiste diagnose-apparatuur en technische informatie om de werkzaamheden perfect uit te voeren. Bij Pouw Meppel is je auto dus in uitstekende handen en krijg je Škoda onderhoud voor een Škoda prijs!

Pouw Meppel Škoda Service Dealer (1)

Een warm welkom voor Škoda in Meppel

Om jou en je Škoda een extra warm welkom te heten bij Pouw Meppel hebben we tijdelijk een speciale actie. Zo ontvangt iedere klant een originele Škoda bidon. Let wel op want op = op! Plan eenvoudig en snel het onderhoud in via onze handige online werkplaatsplanner. Je ziet dan direct wanneer onze monteurs tijd hebben om het onderhoud aan je Škoda uit te voeren. We zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar om je afspraak in te plannen via: 0522 27 87 50. Graag tot snel bij Pouw Meppel!

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaar maken, recyclingsbijdrage en legekosten. Zie voor verkoopinformatie skoda.nl.