Kom kennismaken met de nieuwe Volkswagen Passat

De nieuwe Volkswagen Passat (Variant) is in onze showrooms gearriveerd! Deze iconische stationwagen is uitgerust met zowel een elektromotor als een 1.5 TSI benzinemotor. Ook is hij verkrijgbaar als een plug-in hybride waarmee je tot zo'n 100 km volledig elektrisch kunt rijden voordat de brandstofmotor het overneemt. De Passat is verkrijgbaar vanaf €48.990. Bijtelling vanaf €332.

DSC01522-Verbeterd-NR

Altijd hybride

De nieuwe Passat is voortaan altijd geëlektrificeerd, waardoor hij veelzijdiger is dan ooit. Met de plug-in hybride kun je tot zo'n 100 km volledig elektrisch rijden voordat je overgaat op de brandstofmotor. Of je nu zakelijk onderweg bent of een weekendje weg gaat, met een trekkracht van 1.600 kg en een bagageruimte van 690 liter is er genoeg ruimte voor avontuur.

DSC01531-Verbeterd-NR

IQ. Light LED verlichting

Met de IQ.Light LED Matrix verlichting heb je altijd een heldere blik op de weg, ongeacht de omstandigheden. Deze slimme koplampen passen zich automatisch aan elke situatie aan, dimmen automatisch bij tegenliggers en bieden een uitzonderlijke verlichting in het donker. De IQ. Light LED matrix koplampen in de nieuwste generatie zijn uitgerust met een dynamische grootlichtassistent die tot wel 500 meter kan schijnen. Dit maakt nachtelijke ritten super comfortabel.

DSC01557-Verbeterd-NR

Plan nu jouw proefrit in de nieuwe Passat

Benieuwd naar de nieuwe Passat? We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende proefrit of kom hem in een van onze showrooms bekijken.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaar maken, recyclingsbijdrage en legekosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.