Pouw opent deuren van CUPRA Garage Zwolle

Met de start van 2024 hebben wij onze deuren van de compleet nieuwe CUPRA Garage Zwolle geopend. Daarmee is het electrifying performance-merk CUPRA voor het eerst ook fysiek te beleven in de regio. Naast service, onderhoud en reparatie is de CUPRA Garage Zwolle voortaan hét adres voor de verkoop van nieuwe en jong-gebruikte CUPRA modellen. 2024 wordt direct een belangrijk jaar voor de CUPRA Garage Zwolle, met de lancering van twee splinternieuwe modellen: de volledig elektrische Tavascan SUV-coupé en de plug-in hybride Terramar SUV.

In navolging van de CUPRA Garages in Amsterdam en Rotterdam heeft het merk nu drie CUPRA Garages aan het Nederlandse netwerk toegevoegd. Voor de regio Noord-Oost Nederland hebben we met Pouw met ingang van dit jaar een compleet nieuwe CUPRA Garage geopend. De locatie bevindt zich op de bekende vestiging aan de Lippestraat 5 te Zwolle. De Garage is gecombineerd met een innovatief showroomconcept dat klanten en bezoekers een unieke CUPRA-beleving zal bieden. Daar staat het huidige CUPRA-gamma – met de volledig elektrische Born en de plug-in hybride Formentor, Leon en Leon Sportstourer – gereed voor een uitgebreide kennismaking en test-drive. Ook is de CUPRA Garage Zwolle voor rijders van het merk het adres voor service, onderhoud en reparatie, net als onze Pouw-vestigingen in Harderwijk, Apeldoorn, Deventer, Rijssen, Hardenberg, Kampen en Meppel.

De verbouwing is in volle gang

Eind februari verwachten wij onze nieuwe CUPRA Garage Zwolle voor onze klanten te kunnen openen. In de tussentijd ben je van harte welkom in onze naastgelegen Volkswagen showroom waarin de CUPRA modellen te bewonderen zijn. Proefritten zijn nu ook al mogelijk. Bekijk de voorgang van de verbouwing hieronder.

CUPRA naar een next level

“CUPRA timmert als sportief performance-merk van de Volkswagen Groep hard aan de weg. Niet alleen is het één van Europa’s snelst groeiende automerken, ook in Nederland ontwikkelt CUPRA zich op stormachtige wijze” aldus Maarten Janssen, algemeen directeur van CUPRA Nederland. “In no-time zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in autoland, met een eigentijdse, toekomstgerichte en gedurfde merkfilosofie: ‘electrifying performance’, waarmee CUPRA nadrukkelijk inzet op geëlektrificeerde sportiviteit. 2024 markeert nu de volgende fase in CUPRA’s groeiplannen in Nederland met de vestiging van een aantal nieuwe CUPRA Garages. Ik ben erg verheugd dat Pouw zich met de opening van de CUPRA Garage Zwolle sterk gaat maken om CUPRA in deze regio naar een next level te tillen.”

 Pouw is vanzelfsprekend zeer content met de uitbreiding met het merk CUPRA. “In enkele jaren tijd heeft CUPRA zich helemaal gevestigd als sportief performance-merk. Daarmee vormt het een perfecte aanvulling op onze andere Volkswagen Groep-merken”, verklaart Robert van Barneveld, Algemeen Directeur van Pouw. “Met modellen als de Born, Formentor en Leon bieden we nu al een modern alternatief voor liefhebbers van sportiviteit. Bovendien breiden we die lijn dit jaar verder uit met twee prachtige, nieuwe CUPRA-modellen: de Tavascan en Terramar.”

Electrifying performance in 2024

2024 wordt voor CUPRA een electrifying performance-jaar op het gebied van productnieuws. Dé highlights dit jaar zijn de Tavascan en de Terramar. Na de Born is de Tavascan het tweede 100% elektrische model van CUPRA. De SUV-coupé staat op het MEB-platform en biedt keuze uit twee aandrijflijnen die zich onderscheiden door maximale sportiviteit en rijplezier. De CUPRA Terramar, een sportieve SUV, wordt leverbaar met een nieuwe generatie plug-in hybride-aandrijflijnen met een actieradius van ongeveer 100 kilometer in volledig elektrische modus. 

Dit jaar maken de Tavascan en Terramar hun opwachting in de CUPRA Garage Zwolle.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.