Header - Nieuwe Volkswagen Polo bij Pouw

De nieuwe Volkswagen Polo bij Pouw

Completer dan ooit. Compact als altijd. Ontdek hem bij Pouw. 

Plan een proefrit
 • Kopen v.a.

  € 26.890,-

 • Private lease v.a.

  € 399,-*

 • Zakelijke lease v.a.

  € 329,-

De Volkswagen Polo - zo veel meer

De nieuwe Volkswagen Polo staat nu bij ons in de showroom en is uit voorraad leverbaar! Het super populaire model is net zo compact als je gewend bent, maar nu nog completer. Zijn uiterlijk is flink aangepakt, zoals de fraaie en opvallende LED-verlichting. Dat geeft de nieuwe Polo een nog sportievere uitstraling. Binnenin geniet je van zijn verrassend ruime interieur en veel opties. Ja, de Volkswagen Polo is lekker vol van zichzelf.

De nieuwe Volkswagen Polo is compleet vernieuwd, maar heeft nog altijd de voordelen die je van hem kent. Wil je de Polo zelf komen ervaren? Hij staat vanaf nu in onze showrooms en is klaar voor een proefrit. 

Waarom de VW Polo?

De nieuwe Volkswagen Polo is een prettige en compacte auto waarmee je fijn en soepel door het verkeer heen draait, keert en inparkeert. Hij ziet er strak en modern uit en binnenin is het goed vertoeven met zijn fraaie afwerking. En ondanks dat het niet de grootste Volkswagen is, is hij wel voorzien van de meest luxe features. Zo is de Polo te krijgen met opties als IQ.DRIVe, Travel Assist, Digital Cockpit en de IQ. LIGHT LED Matrix verlichting. Waarom de Polo ook zo’n fijne auto is?

 • De Polo heeft een complete standaarduitrusting. Hij is vol van zichzelf.
 • De nieuwste veiligheids- en assistentiesystemen vergroten je comfort en veiligheid.

De nieuwe Polo bewonder je in onze showroom

Het uiterlijk van de nieuwe Polo – opvallende LED-lichtstrip

De nieuwe Volkswagen Polo mag dan compact zijn in formaat, toch staat er een hele serieuze auto voor je. Hij heeft strakke lijnen, volwassen proporties en opvallende accenten. Wat het meest in het oog springt? Zijn nieuwe, optionele LED-lichtstrip in combinatie met de Matrix LED-koplampen. Stijlvolle chromen details en nieuwe mistlampen maken de frisse uitstraling van het exterieur van de Polo compleet. 

De nieuwe VW Polo en zijn interieur

Ook in het interieur is het heel goed vertoeven met de nieuwe Polo. Dat komt ook omdat de instapversie van de Polo al heel compleet is. Wat je zoal nog meer kunt verwachten? Denk aan de nieuwste opties, een hele nieuwe digitale ervaring en veel ruimte en comfort. Verbind je telefoon met het handige infotainmentsysteem en je bent altijd connected. Met het standaard Digital Cockpit heb je in één oogopslag alle info tot je beschikking. En kies voor fijne opties als Beats Audio of het panoramadak om jouw Polo helemaal af te maken. 

Slimme assistentiesystemen

Wanneer je in de nieuwe Polo op weg bent dan staan zijn slimme assistentiesystemen aan je zijde. Met Lane Assist zorgt de Polo 2021 dat je altijd binnen de lijntjes rijdt. Adaptive Cruise Control helpt je om op constante snelheid en afstand van je voorganger te blijven. Met Side Assist krijg je handig een seintje wanneer er zich iemand in je dode hoek bevindt. Nieuw is ook IQ. DRIVE Travel Assist. Met dit systeem rijd de Polo tot wel 210 kilometer semi-autonoom. 

Welke Polo uitvoeringen en motoren zijn er?

De nieuwe Volkswagen Polo 2021 is verkrijgbaar in diverse aantrekkelijke uitvoeringen. Hij is er als Polo, comfortabele Life, Style en sportieve R-Line. Ben je zakelijk geïnteresseerd in de Polo? Dan zijn er de extra rijk uitgeruste Business-uitvoeringen. Motorisch is de nieuwe Polo er met drie driecilinder benzinemotoren. De basisversie is de 59 kW/80 pk, gevolgd door de 70 kW/95 pk sterke motor. De sterkste krachtbron is de 81 kW/110 pk. Deze laatste krijgt standaard de 7-traps DSG-automaat met dubbele koppeling, die als optie ook te bestellen is voor uitvoeringen met 95 pk. Wil je echt all the way gaan? Dan is er altijd nog de atletische Volkswagen Polo GTI!

Volkswagen Polo's op voorraad