https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/pouw-nl/09/navigatie-info.jpg?v=1-0

Volkswagen Navigatie & Infotainment

Bij Pouw helpen we je graag vooruit met Volkswagens nieuwste infotainment- en navigatiesystemen. We ondersteunen je met alle online connectiviteitsdiensten die Volkswagen te bieden heeft, zoals de Mijn Volkswagen App en We-Connect. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor een navigatie-update voor alle Volkswagen-modellen. Zo weet jij altijd de goede route te vinden. 

Volkswagen Navigatie-update

Ons wegennet verandert iedere dag. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland komen en verdwijnen er wegen, rotondes en straten. Daarom is het belangrijk dat jouw navigatie- of infotainmentsysteem up-to-date blijft met een navigatie-update. Bij zorgen we er graag voor dat je op het juiste pad blijft. Wij updaten het Maps + More-systeem van de Volkswagen up!, maar ook de RNS- en MFD-systemen. Heb je een nieuwer navigatiesysteem? Dan kun je updates downloaden op de site van Volkswagen

Volkswagen We-Connect

Met We-Connect (voorheen Car-Net) van Volkswagen heb je altijd digitaal toegang tot de belangrijkste functies van jouw auto. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste verkeersinformatie, heb je van een afstand inzicht in je autogegevens en koppel je eenvoudig je smartphone aan je auto. Eenvoudig via de We-Connect app op je smartphone, tablet of thuis vanaf je desktop. We-Connect bestaat uit verschillende praktische diensten:

Security & Service
Automatische ongevalsmelding, pechoproep of het online alarmsysteem: met het pakket Security & Service speel je op zeker.

Guide & Inform
Zoek naar spannende reisdoelen in jouw omgeving, ontvang actuele verkeersinformatie rechtstreeks van internet en nog veel meer.

App-Connect
Alles wat je zo fijn vindt op je smartphone, heb je nu ook in je Volkswagen. Of het nu om iOS™ of Android™ gaat – met App-Connect ben je onderweg goed verbonden.

e-Remote
Met Car-Net e-Remote bedien je de diensten van je elektrische auto eenvoudig via de Car-Net app of het Car-Net portaal op de pc.

De Mijn Volkswagen App

Met de Mijn Volkswagen app ben je altijd verbonden met je auto. Bestel de module direct, laat hem gratis inbouwen bij Pouw en download de app. Met de handige app kun je Parkmobile integreren, houd je eenvoudig de gegevens over je Private Lease Volkswagen in de gaten en kun je via de app diefstal  van je auto melden.  

Hoe koppel ik de Mijn Volkswagen App met mijn Volkswagen.

Kies hierboven de link die hoort bij het besturingssysteem van je telefoon en bekijk daarna de video om de app in te stellen.