De nieuwe Audi A3 Sportback bij Pouw

Sportief design, volledig gedigitaliseerd en krachtige en efficiënte motoren.

Bekijk de voorraadeast
Kopen vanaf€ 38.552
Private lease vanaf€ 658 p/m€ 549 p/m

De nieuwe Audi A3 Sportback past bij jou

De Audi A3 Sportback is een sublieme premium hatchback. Deze stijlvolle auto is al jaren een ongekend populair model en met de nieuwe generatie A3 is dit niet anders. Het exterieur van de A3 Sportback is strak en scherp, terwijl je binnenin geniet van een hoge mate van kwaliteit.

Wil je de nieuwe Audi A3 Sportback zelf eens proberen? Hij staat klaar op onze Audi-vestiging om stevig aan de tand te voelen. Laat je verrassen door zijn sportiviteit, kwaliteit en digitale features. Kom de A3 Sportback zelf bij Pouw ontdekken, hij staat klaar voor een vrijblijvende proefrit.

Ga direct naar:

De A3 Sportback heeft enorm veel te bieden.

Expressieve sportiviteit

De Audi A3 Sportback straalt atletiek uit, dankzij zijn expressieve spatborden, brede spoorbreedte en doorlopende lijn over de flanken. Deze kenmerken samen met de beroemde Audi singleframe grille met honingraatpatroon maken de A3 Sportback sportiever dan ooit tevoren.

Schitterende verlichting

Standaard LED-koplampen verlichten de weg met stijl, maar voor een extra vleugje verfijning kan je kiezen voor de optionele matrix-ledverlichting, die de Audi A3 Sportback compleet maakt en zorgt voor een betere zichtbaarheid in alle omstandigheden.

Zelfverzekerde uitstraling

De buitenkant van de Audi A3 Sportback heeft een zelfverzekerde uitstraling. Zeker in combinatie met het S line pakket en fraaie sportieve wielen is de A3 een lust voor het oog.

Tijdloze elegantie

Met zijn tijdloze design en vloeiende lijnen blijft de Audi A3 Sportback een icoon van elegantie op de weg. Elk aspect van het exterieur is doordacht en vormt een harmonieus geheel dat de aandacht trekt en bewondering oogst, waar je ook gaat.

Sportief dashboard

Het interieur van de A3 Sportback 2022 is net zo sportief als zijn exterieur. Het dashboard, gericht op de bestuurder, straalt dynamiek uit en wordt verfraaid door een 10,1 inch MMI-touchscreen en een hoogglans zwarte afwerking.

Dynamische comfort

Dankzij de optionele Audi sportstoelen en de geordende middenconsole biedt het interieur van de A3 Sportback een comfortabele en dynamische rijervaring. Elk detail draagt bij aan het gevoel van controle en genot tijdens het rijden.

Persoonlijk licht

Met het optionele ambient light kan je de verlichting in de nieuwe A3 Sportback aanpassen aan jouw smaak en stemming. Dit stelt je in staat om een persoonlijke sfeer te creëren die perfect aansluit bij jouw voorkeuren en rijervaring versterkt.

Stijlvolle verfijning

De Audi A3 Sportback biedt niet alleen sportieve prestaties, maar ook stijlvolle verfijning. Met een combinatie van hoogwaardige materialen en doordachte ontwerpelementen straalt het interieur klasse uit, waardoor elke rit een luxe ervaring wordt.

Waarom de Audi A3 Sportback wat voor je is

De Audi A3 Sportback is een stijlvolle hatchback die in veel gevallen bij je zal passen. Hij is sportiever dan ooit ontworpen en van binnen is hij verrassend ruimtelijk. De A3 is voor iedereen die een fijn sturende auto en een hoge kwaliteit belangrijk vindt. Ook voor de zakelijke rijder is het een uitermate geschikt model met zijn rijke uitrustingsmogelijkheden. Waarom de A3 Sportback jouw volgende auto is?

✅  Compact, maar verrassend veel binnenruimte

✅  Oogt sportief en heeft altijd de juiste uitstraling

✅  Zowel privé als zakelijk een zeer gewild model

De A3 Sportback van buiten

Intense geluidservaring in de A3 Sportback

In de Audi A3 Sportback geniet je van het SONOS Premium Sound System met 3D-geluid. De vijftien krachtige luidsprekers inclusief een subwoofer zorgen voor een indrukwekkende luisterbelevenis. De heldere weergave van hoge en lage tonen en de donkere bas zijn in al hun facetten te ervaren.

Proefrijden in de A3 Sportback?

Geef je voorkeursdatum en -tijd op.

Plan gemakkelijk je proefrit.

Geweldig dat je deze auto komt proberen! We nemen snel contact met je op. Kies hieronder alvast je datum en tijdstip.

event
expand_more
Uur
:
expand_more
Minuut

Uitvoeringen van de A3 Sportback

De nieuwe Audi A3 Sportback is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Als A3 Sportback Pro Line krijg je standaard 16" lichtmetalen velgen, Audi Smartphone Interface, Comfortairconditioning 2-zones, Draadloze telefoonlader (Qi), parkeersensoren achter en cruise control. De A3 Advanced Edition gaat een stap verder met 17” lichtmetaal, sportstoelen, full LED-koplampen en Virtual Cockpit. 

Gooi je het liever over een sportieve boeg dan is er de S edition met het S line interieur & S line exterieur, full LED-koplampen & LED-achterlichten met dynamisch knipperlicht, MMI navigatie plus & Audi virtual cockpit en aluminium sierlijsten rond de ramen. De A3 Sportback is er met diverse benzinemotoren, van de 110 pk 1.0 TFSI tot en met de 35 TFSI met 150pk en een S tronic automaat. Liever een hybridemotor? Ga dan voor de A3 Sportback TFSIe.

De A3 Sportback van binnen

Aanbod A3 Sportback bij Pouw

Ontdek ze allemaal

Let op! Geld lenen kost geld.

Interesse in de A3 Sportback?

Plan vrijblijvend je proefrit in of vraag een offerte aan.

Pouw Audi vestigingen

Welkom bij Pouw. Nieuwe en gebruikte personenauto's, bedrijfswagens. Vakkundig onderhoud en reparaties.