Header - Onderhoudsbeurt bij Pouw

Audi onderhoudsbeurt

Werkplaatsplanner

Waarom een onderhoudsbeurt bij Pouw?

Kies voor Audi onderhoud bij Pouw wanneer je wilt dat jouw Audi veilig is en betrouwbaar blijft. Bij jouw Pouw Audi-dealer weet je zeker dat jouw auto in de allerbeste handen is. Wij bieden origineel Audi fabrieksonderhoud, kennen jouw auto van A tot Z en werken uitsluitend met originele Audi-onderdelen. Laat jouw Audi volgens fabrieksvoorschrift bij ons onderhouden en je bent verzekerd van een hogere restwaarde en het recht op.

✅  Vooraf een duidelijke prijs voor jouw onderhoudsbeurt
✅  Inspectie van essentiële onderdelen
✅  Gratis APK, wanneer nodig
✅  Gratis pechhulp bij onderhoud (volgens fabrieksvoorschrift)
✅  Gratis Audi Mobiliteitsgarantie bij onderhoud
✅  Gratis Pouw leenfiets
✅  15% extra voordeel voor auto's van 5 jaar of ouder (Audi Lifetime Service)
✅  4 jaar reparatiegarantie op uitgevoerde reparatie(s)
✅  Altijd recht op vervangend vervoer tegen servicetarief

Kleine beurt

Een kleine beurt voor jouw Audi? Rijd hem binnen bij Pouw! Onze vakkundige en door de importeur opgeleide monteurs kennen jouw auto tot in detail. Zij zorgen ervoor dat jouw Audi in absolute topconditie is en blijft. Zo wordt tijdens de kleine beurt de motorolie en het oliefilter vervangen, de remschijven en remblokken gecheckt en worden alle vloeistoffen aangevuld. En is er een APK-keuring nodig? Dan is deze gratis.  

Wanneer moet mijn Audi een kleine beurt?

De eerste kleine beurt voor jouw Audi is bij 15.000 kilometer of maximaal één jaar. Twee jaar later, of wanneer er 45.000 kilometer is gereden is het tijd voor de tweede kleine beurt. Daarna is jouw Audi iedere 30.000 kilometer of om het jaar toe aan een kleine servicebeurt. Tussen de kleine beurten door is jouw Audi toe aan een grote onderhoudsbeurt.  

Grote beurt

Heeft jouw Audi een grote beurt nodig? Of is jouw auto te aan 60.000 kilometer service onderhoud? Kom dan snel naar jouw dichtstbijzijnde Pouw-vestiging. Wij brengen je auto met een grote onderhoudsbeurt weer helemaal in topconditie. Onze door de importeur getrainde vakmannen staan voor je klaar om jouw Audi met de beste onderdelen weer in topstaat te brengen. Zij inspecteren de distributieriem, het oliefilter en de olie en remschijven en –blokken van jouw Audi volgens fabrieksvoorschrift. Ook lezen ze tijdens de grote beurt je auto helemaal uit om storingen uit te sluiten en controleren ze alle vloeistoffen en vullen aan waar nodig.  

Wanneer moet mijn Audi een grote beurt?

De grote servicebeurt is van toepassing wanneer jouw Audi  30.000 kilometer heeft gereden of na maximaal 2 jaar. Daarna is hij 2 jaar later, of bij iedere 60.000 kilometer toe aan de tweede grote beurt. Het kan dan zijn dat er dan extra werkzaamheden nodig zijn, zoals het vervangen van de bougies, het interieur en het brandstoffilter. Ook na de tweede onderhoudsbeurt is hij elke 30.000 kilometer, of om het jaar, weer toe aan een Audi grote beurt. Tussen elke grote beurt, dus bij bijvoorbeeld 15.000 en 45.000 kilometer, heeft jouw Audi een kleine beurt nodig.

Audi Lifetime Service

15% korting voor Audi's van 5 jaar en ouder

Bij Pouw willen we dat je eindeloos kunt genieten van onvergetelijke ervaringen met jouw Audi. Goed onderhoud is essentieel, dus ook als je Audi al wat langer meegaat. Met Audi Lifetime Service van Pouw kies je voor het beste onderhoud voor jouw Audi van 5 jaar en ouder en profiteer je standaard van 15% korting op onze onderhoudstarieven. Ontdek alle voordelen of maak direct een afspraak.

Gratis Audi Lifetime Check met onderhoudsplan

Benieuwd naar de status van je Audi en welk onderhoud aankomende periode te wachten staat? Laat dan kosteloos de Audi Lifetime Check uitvoeren. Onze service adviseurs maken een onderhoudsplan voor de komende 2 jaar. Zo weet je precies wat je te wachten staat en kom je niet snel voor verrassingen te staan. 

Audi Directaanname bij Pouw

Pouw biedt je de mogelijkheid om tijdens de Audi Directaanname, samen met onze monteur of serviceadviseur een visuele controle van je auto te doen. Zo krijg je persoonlijk advies op maat, ben je betrokken bij je auto en heb je vooraf duidelijkheid over de offerte en het onderhoud.  

Hoe werkt Audi Directaanname?

Samen met onze speciaal opgeleide specialist deel je jouw ervaringen over je auto. Door jouw dagelijkse ervaringen met onze kennis van techniek te combineren, garanderen wij de beste zorg voor je Audi. Tijdens de Audi Directaanname bij Pouw breng je jouw Audi op het afgesproken tijdstip op onze vestiging. Onze Pouw-technicus zal in jouw bijzijn de inspectie uitvoeren en een diagnose stellen, waarna je advies krijgt over het benodigde onderhoud en de te vervangen onderdelen. Lekker snel, lekker duidelijk.  

Audi LongLife Service

Kom naar Pouw voor LongLife Service aan jouw Audi. Onze monteurs zorgen dat jouw auto de Voorsprong door Techniek behoudt en halen het maximale uit jouw auto. Ze checken de olie en het filter, controleren de accu, remschijven en remblokken en het bandenprofiel. Ook bekijken ze of je verlichting nog goed werkt, controleren ze de motor op lekkages en checken ze de distributieriem- of ketting op slijtage. Zo weet je zeker dat je weer veilig op weg kunt.

Audi Mobiliteitsgarantie

Met Audi Mobiliteitsgarantie ben je er zeker van dat je bij pech snel weer op weg kunt. 24 uur per dag staat er in Nederland en Europa pechhulp voor je klaar. Zo ben je snel weer mobiel.  

Wanneer Mobiliteitsgarantie?  

Pouw geeft iedere nieuwe Audi tot de eerste onderhoudsbeurt Mobiliteitsgarantie. In de daaropvolgende jaren blijft deze garantie van kracht, mits het reguliere onderhoud en de daarbij noodzakelijke en geadviseerde reparatiewerkzaamheden op tijd, qua kilometers en termijn door een officiële Audi Servicepartner (zoals Pouw) laat uitvoeren.