Open huis CUPRA Garage Zwolle

Vier de opening van CUPRA Garage Zwolle mee tijdens ons Open Huis!

Vrijdag 5 & zaterdag 6 april | Iedereen is welkom!

Meld je nu aan

Meld je gratis aan voor onze feestelijke opening!

We zijn trots te kunnen aankondigen dat de deuren van onze splinternieuwe CUPRA Garage Zwolle officieel geopend zijn! Deze opening markeert een belangrijk moment: voor het eerst is het opwindende merk CUPRA fysiek te beleven bij jou in de regio. Vanaf nu zijn we een nieuwe thuisbasis voor zowel nieuwe als jong-gebruikte CUPRA modellen, voor service, onderhoud en voor reparatie.

Om deze mijlpaal te vieren nodigen wij je uit voor de CUPRA Open Huis dagen op 5 en 6 april. Meld je gratis aan voor een van de vier tijdsloten per dag en wees getuige van de onthulling van de revolutionaire CUPRA Tavascan.

CUPRA bij Pouw_0000_Foto-17

Programma & inschrijving

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 april bieden we je een exclusieve blik in onze gloednieuwe showroom in Zwolle. Iedereen is welkom! Ontdek de wereld van innovatie en prestatie en kom alles te weten over het sportieve merk CUPRA. Er is een geweldige winactie en je krijgt een mooie giveaway mee naar huis. Bovendien onthullen wij de exclusieve CUPRA Tavascan, een model dat officieel nog niet geïntroduceerd is!

Wil je het officiële onthullingsmoment van de Tavascan meemaken? Dan adviseren we je om snel in te schrijven. Kies de sessie die jou het beste uitkomt en meld je aan!

Meld je nu aan

Met hoeveel personen kom je naar onze opening?
Voor welke sessie wil jij je inschrijven? 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaar maken, recyclingsbijdrage en legekosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.