Personalisatie

Personalisatie

Ontdek de mogelijkheden van Pouw Exclusive om uw auto een uniek randje mee te geven. 

Uw auto helemaal naar eigen wens

Een auto is iets persoonlijks. Wij begrijpen dat u het liefst niet met de meute meerijdt, maar op zoek bent naar iets unieks. Bij Pouw Exclusive hebben we alles in huis om uw auto dat speciale gouden randje te geven. Stap in de wereld van personalisatie bij Pouw Exclusive en ontdek alle mogelijkheden. 

Het kan zijn dat u tijdens de aankoop van uw auto een detail mist, of dat u ietwat bent uitgekeken op de look van uw huidige auto. Bij Pouw Exclusive helpen wij u om de auto de uitstraling te geven die u wenst. Ook is het mogelijk om de prestaties van uw auto naar een hoger niveau te tillen. Wij bieden een scala aan personalisatiemogelijkheden.

Zwart optiek

Bij Pouw Exclusive zijn we gespecialiseerd in het toevoegen van een fraai zwart optiekpakket. Met unieke hoogglans zwarte features geeft u uw auto hiermee een prachtige sportieve uitstraling. Zo kunnen wij chromen delen zwart spuiten, de logo's in het zwart monteren, voegen wij donkere sierlijsten toe en tinten wij naar wens de dakrails en ruiten.

Unieke velgen
Velgen maken de man. Bij Pouw Exclusive bent u daarom aan het juiste adres voor een prachtige zomer- of winterset van de hoogste kwaliteit. Wij leveren de meest exclusieve exemplaren tot een velgmaat van 23”. Uiteraard is het ook mogelijk om uw huidige velgen naar wens te repareren, spuiten of poeder coaten. 

Legio mogelijkheden

Wij vinden het een uitdaging om uw auto te voorzien van een unieke look. Zo bent u bij Pouw Exclusive ook voor deze modificaties aan het juiste adres:

  • Het verlagen van uw auto, ook mogelijk met luchtvering;
  • Unieke (sport)uitlaatsystemen;
  • Uw lak in topconditie met professionele glascoating/carbon keramische coating;
  • Levering en montage van originele Audi Sport-onderdelen
  • Klasse 3 alarmsystemen en volgsystemen.

Bent u benieuwd wat wij voor uw auto kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Ons team staat graag voor u klaar.

Neem contact op