https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/1440x600/n/https://objectstore.true.nl/webstores:pouw-nl/03/over-vwpfs.jpg?v=1-0

Over zakelijk leasen bij Pouw & VWPFS

Zakelijk leasen bij Pouw doe je via Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS). Bij ons kun je kiezen uit een uitgebreid merkenaanbod. Bovendien begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is dat jij en jouw bedrijf kunnen rekenen op perfecte service en de zekerheid van mobiliteit.  

Met onze jarenlange ervaring in personen- en bedrijfswagenlease hebben wij altijd een passend antwoord op jouw mobiliteitsvraag. Wij vinden een persoonlijke en betrokken relatie met onze klanten heel belangrijk en zetten altijd volop in op professionaliteit en kwaliteit. 

Van berijder tot wagenparkbeheerder

Je mag van ons snelheid, duidelijkheid en zekerheid in onze manier van doen verwachten. Zo kun jij optimaal van je leaseauto genieten. Van de berijder tot aan de wagenparkbeheerder en van kortlopende contracten tot aan jarenlange zekerheid: met zakelijk lease van Pouw en VWPFS geniet je van zorgeloze mobiliteit tegen een gunstig tarief. Want of u je nu particulier of ZZP’er bent en of het nu om een corporate of een non-profit organisatie gaat: wij zijn jouw leasepartner in Oost Nederland. 

Kunnen wij je helpen?

Niet alleen vind je bij Pouw en VWPFS de vertrouwde modellen van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA Volkswagen Bedrijfswagens, wij leveren ook alle andere merken. Dus heb je specifieke mobiliteitswensen en ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Ons zakelijke leaseteam helpt je graag op weg.