MIND bij Pouw - weet alles van je wagen en wagenpark.

Kom naar Pouw voor MIND, dé tool die je wagenpark slimmer maakt. Met MIND weet je alles van je wagen en wagenpark en kun je tot 14% besparen op onderhoud en verbruik. MIND zorgt ervoor dat je de meest nauwkeurige en realtime informatie overzichtelijk in een dashboard kunt bijhouden. 

Wat is MIND precies?

Bij Pouw kunnen we in auto’s een MIND-smartbox inbouwen, In veel nieuwe modellen van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA is standaard een MIND smartbox ingebouwd. De hardware van het systeem sluiten we direct op het voertuig aan, zodat er real-time gegevens kunnen worden uitgelezen. Hiermee is het bijhouden van je ritregistratie (voor de Belastingdienst) een eitje. Berijders van een ‘MIND-auto’ kunnen met een speciale app informatie in één oogopslag zien.  

MIND voor de wagenparkbeheerder

Met MIND ben je compleet op de hoogte van alle informatie over jouw wagenpark. Een realtime dashboard geeft je inzicht in al het onderhoud en het brandstofverbruik van jouw vloot. Bovendien heeft MIND een aantal grote voordelen. Zo kun je bestuurders belonen met zuinig rijden, doordat het systeem het rijgedrag van de bestuurder analyseert en daar een score voor geeft.  

MIND geeft bovendien inzicht in het aankomend onderhoud van de auto. Hiermee kun je inspelen op toekomstige onderhoudsbeurten, waardoor je voorkomt dat jouw wagenpark stil komt te staan. Bestuurders van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens kunnen de status van hun auto zien via hun smartphone.  

MIND werkt nauw samen met Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. In de nieuwste modellen van deze merken is een standaard MIND-smartbox ingebouwd, waardoor we jou direct kunnen aansluiten op de MIND Fleet Portal.  

MIND voor bestuurders

Met de MIND-app heb je altijd en overal up-to-date informatie over je auto. Zo wordt zakelijk rijden een makkie! Parkeerkosten? Die betaal je via de app, in samenwerking met Parkmobile. Kilometerstanden bijhouden? Via de handige rittenregistratie hou je precies bij welke kilometers zakelijk, privé of voor woon-werkverkeer zijn. De MIND app geeft het ook aan wanneer je de auto niet hebt afgesloten, of laat zien waar je hem precies geparkeerd hebt.