XL deal header v2

Volkswagen XLDeals

Voor de ID.3, ID.4 en ID.5

✅ Extra levering van 120 stuks

Wil je zakelijk een Volkswagen ID-model leasen, maar loop je continue tegen lange levertijden aan? Wat frustrerend! Kom gerust eens op de koffie bij Pouw en XLLease. Wij hebben de populaire Volkswagen ID.3, de ruime ID.4 en de kersverse ID.5 namelijk extra large ingekocht! Sluit vandaag nog jouw XLDeal en rijd nog dit jaar zakelijk in een ID-model.

De elektrische modellen van Volkswagen zijn met hun rijke standaarduitrusting, riante actieradius en 16% bijtelling voor de zakelijke rijder zeer interessant. Het is dus niet zo vreemd dat deze modellen in 2022 als de warme broodjes gaan. De voorraad is beperkt, maar in samenwerking met onze leasemaatschappij XLLease hebben wij tóch 120 exemplaren van de ID.3, ID.4 en ID.5 kunnen inkopen!

Scherpe leasetarieven

Deze populaire elektrische Volkswagens komen dit jaar nog op onze vestigingen binnen. Onze leasemaatschappij XLLease heeft de modellen stuk voor stuk voorzien van een extra scherp zakelijk leasetarief. 

Je vindt deze modellen hieronder. Heb je interesse in één van deze auto’s? Wacht dan niet te lang met beslissen want op = op! Vraag gerust een vrijblijvende zakelijke lease-offerte aan en profiteer. We staan graag voor je klaar!

Voorraad ID.3, ID.4 en ID.5