https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/1440x600/n/https://objectstore.true.nl/webstores:pouw-nl/02/verkoper.jpg?v=1-0

Verkoopadviseur Volkswagen

Kom jij bij ons werken als Verkoopadviseur Volkswagen in Apeldoorn?

Vestiging
Aantal uren
Ervaring
Opleiding
Apeldoorn
40
3+ jaar
MBO

WE GAAN SAMEN VOORUIT

Bij Pouw gaan we graag samen met je op weg naar innovaties die onze wereld en deze tijd van ons vragen. Het brengen van vernieuwingen zit namelijk al bijna een eeuw in ons DNA. Om dat te kunnen blijven doen zijn we voor onze vestiging in Apeldoorn op zoek naar een Volkswagen verkoper. Middels expertise en passie ben jij in staat de Volkswagen merkbeleving over te dragen op onze klanten en ze een unieke Volkswagen beleving te laten ervaren. Help jij ons vooruit?

HOE?

Bij Pouw willen we er graag als eerste bij zijn. Dat merk je aan de manier hoe wij met onze klanten omgaan. Of dit nu op onze vestigingen, via de mail, chat of telefoon is: onze klant mag van ons snelheid, zekerheid en duidelijkheid verwachten in onze manier van doen. Jij bent hierin als Volkswagen verkoper een belangrijke pion. Je legt soepel contact met onze klant, voelt feilloos aan wat zijn wensen zijn en begeleidt hem van offerte tot aflevering. Ook geef je advies over onze aanvullende diensten en financieringsmogelijkheden. 

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOUW?

Je hebt een afgeronde mbo-opleiding en hebt affiniteit voor automotive. Je beschikt over brede kennis van en inzicht in de huidige marktontwikkeling en weet commerciële kansen maximaal te benutten. Verder beschik je over:

  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Aantoonbare werkervaring als verkoper van personenauto’s
  • Representatieve uitstraling
  • Klantgerichte houding
  • Sterke persoonlijkheid en presentatie skills
  • Enthousiasme en overtuigingskracht

WAT BIEDEN WIJ JE?

Wanneer je bij ons komt werken ben je verzekerd van een veelzijdige job in een groeiende organisatie met een fijne werksfeer. Je krijgt een passend salaris, gebaseerd op de zwaarte van de functie en je ervaring en opleiding. Maar we belonen niet alleen in geld. Jouw groei vinden we heel belangrijk, want we willen samen vooruit. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied in samenwerking met onze importeur. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Pouw Apeldoorn biedt samen met onze vestigingen in Zutphen, Deventer, Rijssen, Hardenberg, Kampen, Zwolle en Meppel werk aan ruim 500 getalenteerde medewerkers. Onze vestigingen kenmerken zich door hun regionale karakter en lokale betrokkenheid. Je maakt onderdeel uit van het Sales team van Pouw Apeldoorn. Samen vormen jullie een sterk team met passie voor het merk en onze organisatie.

CONTACT

Ben jij de verkoopadviseur die ons komt versterken? Solliciteer dan nu! Stuur je cv met motivatie naar Pouw l t.a.v. P&O l Jessica Maertzdorf l e-mail: vacature@pouw.nl of stuur een WhatsApp naar 06 -51 33 86 35.

REACTIETERMIJN

Bij deze vacature hanteren we geen sluitingsdatum. Zodra de vacature is vervuld verwijderen hem van onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer direct op de functie van Verkoopadviseur Volkswagen!

Kies bestand(en)
Kies bestand(en)