https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/1440x600/n/https://objectstore.true.nl/webstores:pouw-nl/03/vacancy-detail-hero.png?v=1-0

Verkoopadviseur Volkswagen Harderwijk

Kom jij bij ons werken als Verkoopadviseur Volkswagen bij Auto Flevo in Harderwijk?

WE GAAN SAMEN VOORUIT

Bij Pouw gaan we graag samen met je op weg naar innovaties die onze wereld en deze tijd van ons vragen. Het brengen van vernieuwingen zit namelijk al bijna een eeuw in ons DNA. Om dat te kunnen blijven doen zijn we voor onze vestiging Auto Flevo in Harderwijk op zoek naar een Volkswagen verkoper. Middels expertise en passie ben jij in staat de Volkswagen merkbeleving over te dragen op onze klanten en ze een unieke Volkswagen beleving te laten ervaren. Help jij ons vooruit?

HOE?

Bij Pouw willen we er graag als eerste bij zijn. Dat merk je aan de manier hoe wij met onze klanten omgaan. Of dit nu op onze vestigingen, via de mail, chat of telefoon is: onze klant mag van ons snelheid, zekerheid en duidelijkheid verwachten in onze manier van doen. Jij bent hierin als Volkswagen verkoper een belangrijke pion. Je legt soepel contact met onze klant, voelt feilloos aan wat zijn wensen zijn en begeleidt hem van offerte tot aflevering. Ook geef je advies over onze aanvullende diensten en financieringsmogelijkheden. Met je kennis van digitale verkoop schakel je snel van medium en weet je wat het effect is van een mooie video voor onze digitale kanalen. 

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

Je hebt een afgeronde mbo-opleiding en hebt affiniteit voor automotive. Je beschikt over brede kennis van en inzicht in de huidige marktontwikkelingen en weet commerciële kansen maximaal te benutten. Verder beschik je over:

  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Aantoonbare werkervaring als verkoper van personenauto’s
  • Representatieve uitstraling
  • Klantgerichte houding
  • Sterke persoonlijkheid en presentatie skills
  • Enthousiasme en overtuigingskracht

ONS AANBOD

Wij bieden je een veelzijdige baan in een groeiende en gezonde organisatie met een prettige werksfeer. Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar Pouw beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien, want die ontwikkeling komt zowel onze dienstverlening als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied in samenwerking met onze importeur. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest. Het betreft een functie voor 40 uur per week. 

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Pouw is officieel dealer van Audi, Volkswagen, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. We verkopen nieuwe en gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens, maar hebben ook werkplaatsen, lease-, financierings- en verhuuractiviteiten en schadeherstelbedrijven. Als Volkswagen verkoper maak je deel uit van het sales team van Auto Flevo in Harderwijk. Samen met je collega’s vormen jullie een sterk team met passie voor onze merken en onze organisatie. Met onze twaalf vestigingen biedt Pouw in totaal werk aan ruim 500 getalenteerde medewerkers.

CONTACT

Ben jij de Volkswagen verkoper die ons komt versterken? Solliciteer dan nu! Stuur je cv met motivatie naar Pouw l t.a.v. P&O l Jessica Maetzdorf l e-mail: vacature@pouw.nl of stuur een WhatsApp naar 06-51 33 86 35. 

REACTIETERMIJN

Wij hanteren geen sluitingsdatum. Zodra de vacature is vervuld, verwijderen wij de vacature van onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Direct solliciteren?

Kies bestand(en)
Kies bestand(en)