https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://objectstore.true.nl/webstores:pouw-nl/05/header-vestigingsmanager.jpg?v=1-0

Vacature Vestigingsmanager Harderwijk

Samen vooruit

Bij Auto Flevo gaan we graag samen met je op weg naar innovaties die onze wereld en deze tijd van ons vragen. Het brengen van vernieuwingen zit namelijk al bijna een eeuw in ons DNA. Om dat te kunnen blijven doen zijn we voor onze vestiging in Harderwijk op zoek naar een Vestigingsmanager (40 uur). Met expertise en passie ben jij in staat het team van Auto Flevo op een bevlogen manier aan te sturen. Je hecht waarde aan onze bestaande klanten en weet nieuwe klanten aan ons bedrijf te binden. Help jij ons vooruit?

Wat verwachten wij van jou?

Je bent een sterke persoonlijkheid met hbo werk- en denkniveau, die in staat is omstandigheden te creëren waardoor het team kan excelleren. Je hebt aantoonbare ervaring als leidinggevende in de automotivebranche. Verder beschik je over een sterk ontwikkeld analytisch vermogen en blink je uit in het stellen van prioriteiten en oplossen van problemen.

Wat bieden wij je?

Wanneer je bij ons komt werken ben je verzekerd van een veelzijdige job in een groeiende organisatie met een fijne werksfeer. Je krijgt een passend salaris, gebaseerd op de zwaarte van de functie en je ervaring en opleiding. Maar we belonen niet alleen in geld. Jouw groei vinden we heel belangrijk, want we willen samen vooruit. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied in samenwerking met onze importeur. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

Waar kom je ter werken?

Auto Flevo is sinds kort onderdeel van Emil Frey Nederland https://www.emilfrey.nl/. Op korte termijn gaat ons dealerbedrijf verder als vestiging van Pouw.

Pouw heeft al vestigingen in Zwolle, Apeldoorn, Zutphen, Deventer, Rijssen, Hardenberg, Kampen en Meppel en bied werk aan ruim 500 getalenteerde medewerkers. Onze vestigingen kenmerken zich door hun regionale karakter en lokale betrokkenheid. Samen vormen jullie een sterk team met passie voor het merk en onze organisatie.

Contact

Ben jij de Vestigingsmanager die ons komt versterken? Solliciteer dan nu! Stuur je cv met motivatie naar Auto Flevo l t.a.v. P&O l Kim van den Brink l e-mail: sollicitatie@autoflevo.nl

Reactietermijn

Wij hanteren geen sluitingsdatum. Zodra de vacature is vervuld, verwijderen wij de vacature van onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer direct!

Kies bestand(en)
Kies bestand(en)