https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/1440x600/n/https://objectstore.true.nl/webstores:pouw-nl/03/vacancy-detail-hero.png?v=1-0

Service Adviseur Volkswagen Harderwijk

Voor onze vestiging Auto Flevo in Harderwijk zijn we op zoek naar Volkswagen Service adviseur.

WE GAAN SAMEN VOORUIT

Bij Pouw gaan we graag samen met je op weg naar innovaties die onze wereld en deze tijd van ons vragen. Het brengen van vernieuwingen zit namelijk al bijna een eeuw in ons DNA. Om dat te kunnen blijven doen zijn we voor onze vestiging Auto Flevo in Harderwijk zijn we op zoek naar een Volkswagen Service adviseur. Middels expertise en passie ben jij in staat de Volkswagen merkbeleving over te dragen op onze klanten en ze een unieke Volkswagen beleving te laten ervaren. Help jij ons vooruit?

HOE?

Bij Pouw willen we er graag als eerste bij zijn. Dat merk je aan de manier hoe wij met onze klanten omgaan. Of dit nu op onze vestigingen, via de mail, chat of telefoon is: onze klant mag van ons snelheid, zekerheid en duidelijkheid verwachten in onze manier van doen. Jij bent hierin als Volkswagen Service adviseur een belangrijke pion. Je neemt onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan, plant ze in, bereidt ze voor en handelt ze af volgens de geldende richtlijnen. Je onderhoudt contact met de klant voor, tijdens en na werkplaatsbezoeken. Je werkt nauwkeurig en handelt met zorg klachten en bijbehorende facturen af. 

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

Wij zijn op zoek naar het visitekaartje van ons bedrijf. Je hebt een frisse kijk op dienstverlening en kent het belang van een vlekkeloos werkplaats(receptie)proces. Verder beschik je over:

  • Een afgeronde opleiding op tenminste mbo-niveau (bij voorkeur autotechniek)
  • Technische kennis van auto’s
  • Ervaring in een soortgelijke functie
  • Ervaring met Autoline (pre)

WAT BIEDEN WIJ JE?

Wij bieden je een veelzijdige baan in een groeiende en gezonde organisatie met een prettige werksfeer. Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar Pouw beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien, want die ontwikkeling komt zowel onze dienstverlening als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied in samenwerking met onze importeur. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest. Het betreft een functie voor 40 uur per week. 

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Pouw is officieel dealer van Audi, Volkswagen, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. We verkopen nieuwe en gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens, maar hebben ook werkplaatsen, lease-, financierings- en verhuuractiviteiten en schadeherstelbedrijven. Als Service adviseur Volkswagen maak je deel uit van het After sales team van Auto Flevo in Harderwijk. Samen met je collega’s vormen jullie een sterk team met passie voor onze merken en onze organisatie. Met onze twaalf vestigingen biedt Pouw in totaal werk aan ruim 500 getalenteerde medewerkers.

CONTACT

Wil je bij ons aan je loopbaan sleutelen? Solliciteer dan nu! Stuur je cv met motivatie naar Pouw l t.a.v. P&O l Jessica Maetzdorf l e-mail: vacature@pouw.nl of stuur een WhatsApp naar 06-51 33 86 35. 

REACTIETERMIJN

Wij hanteren geen sluitingsdatum. Zodra de vacature is vervuld, verwijderen wij de vacature van onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Direct solliciteren?

Kies bestand(en)
Kies bestand(en)