https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/1440x600/n/https://objectstore.true.nl/webstores:pouw-nl/06/pouw9377.jpg?v=1-0

Service Adviseur Audi

Voor onze vestiging in Zwolle zijn wij op zoek naar een Service adviseur Audi.

Vestiging
Aantal uren
Ervaring
Opleiding
Zwolle
40
2+ jaar
MBO

WE GAAN SAMEN VOORUIT

Bij Pouw gaan we graag samen met jou op weg naar innovaties die onze wereld en deze tijd van ons vragen. Het brengen van vernieuwingen zit namelijk al bijna een eeuw in ons DNA. Om dat te kunnen blijven doen zijn we op zoek naar een fulltime Service adviseur. Ga jij samen met ons vooruit?

HOE?

Je neemt onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan, plant ze in, bereidt ze voor en handelt ze af volgens de geldende richtlijnen. Je onderhoudt contact met de klant voor, tijdens en na werkplaatsbezoeken. Je werkt nauwkeurig en handelt met zorg klachten en bijbehorende facturen af. Bovendien ben je klantgericht ingesteld en weet je op een natuurlijke manier ook onze andere after sales diensten aan te bieden.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

Wij zijn op zoek naar het visitekaartje van ons bedrijf. Je hebt een frisse kijk op dienstverlening en kent het belang van een vlekkeloos werkplaats(receptie)proces. Je bent in het bezit van ten minste:

  • een afgeronde opleiding op tenminste mbo-niveau (bij voorkeur autotechniek);
  • technische kennis van auto’s;
  • Je beschikt over ervaring in een soortgelijke functie

WAT BIEDEN WIJ JE?

Wij bieden je een veelzijdige baan in een groeiende en gezonde organisatie met een prettige werksfeer. Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar Pouw beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien, want die ontwikkeling komt zowel onze dienstverlening als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied in samenwerking met onze importeur. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Pouw Zwolle biedt samen met onze vestigingen in Apeldoorn, Zutphen, Deventer, Rijssen, Hardenberg, Meppel en Kampen werk aan ruim 500 getalenteerde medewerkers. Onze vestigingen kenmerken zich door hun regionale karakter en lokale betrokkenheid. Je maakt onderdeel uit van het after sales team van Zwolle. Samen vormen jullie een sterk team met passie voor het merk en onze organisatie.

CONTACT

Ben jij de Service adviseur die ons komt versterken? Solliciteer dan nu! Stuur je cv met motivatie naar Pouw l t.a.v. P&O l Jessica Maertzdorf l e-mail: vacature@pouw.nl of stuur een WhatsApp naar 06 -51 33 86 35.

REACTIETERMIJN

Wij hanteren geen sluitingsdatum. Zodra de vacature is vervuld, verwijderen wij de vacature van onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer direct op de functie van Service Adviseur Audi!

Kies bestand(en)
Kies bestand(en)