https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/1440x600/n/https://objectstore.true.nl/webstores:pouw-nl/03/vacancy-detail-hero.png?v=1-0

Medewerker Verkoopadministratie

Pak deze kans en ga aan de slag als Medewerker Verkoopadministratie bij Pouw.

Vestiging
Aantal uren
Ervaring
Opleiding
Deventer
40
2+ jaar
MBO+

WE GAAN SAMEN VOORUIT

Bij Pouw gaan we graag samen met je op weg naar innovaties die onze wereld en deze tijd van ons vragen. Het brengen van vernieuwingen zit namelijk al bijna een eeuw in ons DNA. Om dat te kunnen blijven doen zijn we voor onze vestiging in Deventer op zoek naar een Medewerker Verkoopadministratie. Help jij ons vooruit?

HOE?

Bij Pouw willen we er graag als eerste bij zijn. Dat merk je aan de manier hoe wij met onze klanten omgaan. Of dit nu op onze vestigingen, via de mail, chat of telefoon is: onze klant mag van ons snelheid, zekerheid en duidelijkheid verwachten in onze manier van doen. Jij bent hierin als Medewerker van de Verkoopadministratie een belangrijke pion.

In deze veelzijdige functie ben je de spil tussen diverse interne afdelingen en klanten. Je werkdagen vullen zich met diverse administratieve handelingen waarbij het jouw taak is de planning en organisatie rondom verkochte auto’s vlekkeloos te laten verlopen. Van het administratieve inkoopproces, plannen en factureren van auto’s tot het informeren van de klant omtrent de aflevering. Tevens ben je het aanspreekpunt voor collega’s in het hele proces van order tot aflevering.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

Je hebt een afgeronde administratieve opleiding op ten minste mbo-niveau met een commerciële inslag. Verder ben je proactief en heb je een service- en resultaatgerichte instelling. Ook beschik je over ten minste:

  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • ervaring met administratieve processen;
  • je werkt nauwkeurig, bent betrokken, kunt snel schakelen en denkt in oplossingen;

WAT BIEDEN WIJ JE?

Wanneer je bij ons komt werken ben je verzekerd van een veelzijdige job in een groeiende organisatie met een fijne werksfeer. Je krijgt een passend salaris, gebaseerd op de zwaarte van de functie en je ervaring en opleiding. Maar we belonen niet alleen in geld. Jouw groei vinden we heel belangrijk, want we willen samen vooruit. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied in samenwerking met onze importeur. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Pouw Deventer biedt samen met onze vestigingen in Apeldoorn, Zutphen, Rijssen, Hardenberg, Zwolle, Kampen en Meppel werk aan ruim 500 getalenteerde medewerkers. Onze vestigingen kenmerken zich door hun regionale karakter en lokale betrokkenheid. Je maakt onderdeel uit van het Sales Support team (verkoopadministratie) voor alle Pouw vestigingen. Samen vormen jullie een sterk team met passie voor het merk en onze organisatie.

CONTACT

Ben jij de Medewerker Verkoopadministratie die ons komt versterken? Solliciteer dan nu! Stuur je cv met motivatie naar Pouw l t.a.v. P&O l Jessica Maertzdorf l e-mail: vacature@pouw.nl

REACTIETERMIJN

Bij deze vacature hanteren we geen sluitingsdatum. Zodra de vacature is vervuld verwijderen hem van onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer direct op de functie Medewerker Verkoopadministratie!

Kies bestand(en)
Kies bestand(en)