https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/1440x600/n/https://objectstore.true.nl/webstores:pouw-nl/06/medewerker-debiteurenbeheer.jpg?v=1-0

Medewerker Debiteurenbeheer Deventer

Ga samen met ons vooruit als Medewerker Debiteurenbeheer.

Bij Pouw gaan we graag samen met je op weg naar innovaties die onze wereld en deze tijd van ons vragen. Het brengen van vernieuwingen zit namelijk al bijna een eeuw in ons DNA. Om dat te kunnen blijven doen zijn we voor onze vestiging in Deventer op zoek naar een fulltime Debiteurenbeheerder. Help jij ons vooruit? 
Vestiging
Aantal uren
Ervaring
Opleiding
Deventer
40
1 + jaar
HBO
Wat ga je doen?

Bij Pouw willen we er graag als eerste bij zijn. Dat merk je aan de manier hoe wij met onze klanten omgaan. Of dit nu op onze vestigingen, via de mail, chat of telefoon is: onze klant mag van ons snelheid, zekerheid en duidelijkheid verwachten in onze manier van doen. Jij bent hierin als Debiteurenbeheerder een belangrijke pion. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het telefonisch klantcontact en de administratieve afhandeling op het gebied van facturatie en debiteurenbeheer.  

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Beheren van een deel van de debiteurenportefeuille – inclusief het treffen van betalingsregelingen;
  • Correspondentie omtrent herinneringen, aanmaningen, etc;
  • Beheren van incassodossiers en faillissementen en de afhandeling daarvan;
  • Verwerken van kas- en bankafschriften;
  • Beheren en opzetten van workflow met betrekking tot het debiteurenbeheer;
  • Het periodiek verstrekken van managementinformatie (rapportages voor diverse doeleinden).
Wat verwachten wij van je? 

Jij bent een administratief talent met minimaal hbo werk- en denkniveau. Je hebt service hoog in het vaandel staan, bent overtuigend in je communicatie en werkt zeer nauwkeurig. Verder beschik je over:

  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • Sterke communicatieve vaardigheden;
  • Integriteit;
  • Ervaring met Autoline (pre).  
Wat bieden wij je?

Wanneer je bij ons komt werken ben je verzekerd van een veelzijdige job in een groeiende organisatie met een fijne werksfeer. Je krijgt een passend salaris, gebaseerd op de zwaarte van de functie en je ervaring en opleiding. Maar we belonen niet alleen in geld. Jouw groei vinden we heel belangrijk, want we willen samen vooruit. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied in samenwerking met onze importeur. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

Waar kom je te werken?

Pouw Deventer biedt samen met onze vestigingen in Apeldoorn, Zutphen, Rijssen, Hardenberg, Zwolle, Kampen en Meppel werk aan ruim 500 getalenteerde medewerkers. Onze vestigingen kenmerken zich door hun regionale karakter en lokale betrokkenheid. Je maakt onderdeel uit van het Sales Support team voor alle Pouw vestigingen. Samen vormen jullie een sterk team met passie voor het merk en onze organisatie.

Solliciteer als Medewerker Debiteurenbeheer

Kies bestand(en)
Kies bestand(en)