https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/1440x600/n/https://objectstore.true.nl/webstores:pouw-nl/06/inspection-checklist-test-points.JPG?v=1-0

Master Technician Volkswagen Apeldoorn

Ga samen met ons vooruit als Master Technician Volkswagen in Apeldoorn

Kom bij ons aan je loopbaan sleutelen? Voor onze Volkswagen-werkplaats in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een fulltime Master Technician Volkswagen. 

Vestiging
Aantal uren
Ervaring
Opleiding
Apeldoorn
40
1+ jaar
1e Automonteur/autotechnicus of technisch specialist

Je verricht onderhoud, kunt complexe diagnoses stellen en reparaties uitvoeren. Met jouw kennis, kunde en passie voor auto’s zorg je ervoor dat iedere auto waar je aan werkt de werkplaats weer in topconditie verlaat. 

Profiel Master Technician Volkswagen
Wij zijn op zoek naar een technisch zwaargewicht en ervaren storingzoeker met specialistische kennis van hybride- en hoogvolt techniek. Je bent in het bezit van ten minste:

  • een diploma 1e Automonteur/autotechnicus of technisch specialist;
  • affiniteit met elektronica;
  • bij voorkeur je APK-bevoegdheid;
  • rijbewijs B/(E).

N.B. Ben je nog in opleiding voor Technisch Specialist of Diagnose Technicus, ook dan komen we graag met je in contact. 

Ons aanbod
Wij bieden je een veelzijdige baan in een groeiende en gezonde organisatie met een prettige werksfeer. Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar Pouw beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien, want die ontwikkeling komt zowel onze dienstverlening als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied in samenwerking met onze importeur. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest. Het betreft een functie voor 40 uur per week. 

Over jouw standplaats
Pouw Apeldoorn biedt samen met onze vestigingen in Zutphen, Deventer, Rijssen, Hardenberg, Zwolle, Kampen en Meppel werk aan ruim 500 getalenteerde medewerkers. Onze vestigingen kenmerken zich door hun regionale karakter en lokale betrokkenheid. Je maakt onderdeel uit van het after sales team van Pouw Apeldoorn. Samen vormen jullie een sterk team met passie voor het merk en onze organisatie. 

Contact 
Wil je bij ons aan je loopbaan sleutelen? Solliciteer dan nu! Stuur je cv met motivatie naar Pouw l t.a.v. P&O l Jessica Maertzdorf l e-mail: vacature@pouw.nl of stuur een WhatsApp naar 06 -12 45 68 66.

Wij hanteren geen sluitingsdatum. Zodra de vacature is vervuld, verwijderen wij de vacature van onze website.

Solliciteer nu als Master Technician Volkswagen!

Kies bestand(en)
Kies bestand(en)