https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/1440x600/n/https://objectstore.true.nl/webstores:pouw-nl/04/inbouwspecialist.jpg?v=1-0

Inbouwspecialist Volkswagen Bedrijfswagens

Ga samen met ons vooruit als Inbouwspecialist Volkswagen Bedrijfswagens.

Voor onze Volkswagen Bedrijfswagens werkplaats in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een Inbouwspecialist Volkswagen Bedrijfswagens.

Vestiging
Aantal uren
Ervaring
Opleiding
Apeldoorn
40
3+ jaar
MBO

Met je kennis en kunde weet jij de inbouw van iedere bedrijfswageninrichting – van betimmering tot elektronica – in perfecte staat af te leveren. Deze zeer afwisselende functie kent een grote diversiteit van op maat gemaakte bedrijfswagens. Van ambulances tot aan inrichting van de bus van de loodgieter. Een functie voor een allround vakman!

Profiel inbouwspecialist Volkswagen Bedrijfswagens

Wij zijn op zoek naar een vakman met oog voor detail en passie voor autotechniek. Je bent in het bezit van ten minste:
• een diploma op mbo-niveau;
• enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
• aantoonbare kennis van Volkswagen en elektronica (pre);
• een servicegerichte instelling en proactieve werkhouding;
• in het bezit van rijbewijs B/(E).

Ons aanbod
Wij bieden je een veelzijdige baan in een groeiende en gezonde organisatie met een prettige werksfeer. Je kunt bij ons rekenen op een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. De meest waardevolle: de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door het volgen van Volkswagen Bedrijfswagens trainingen bij onze importeur. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

Over jouw standplaats
Pouw Apeldoorn biedt samen met onze vestigingen in Deventer, Zutphen, Rijssen, Hardenberg, Zwolle, Kampen en Meppel werk aan ruim 500 getalenteerde medewerkers. Onze vestigingen kenmerken zich door hun regionale karakter en lokale betrokkenheid. Je maakt onderdeel uit van het After Sales team van Pouw Apeldoorn. Samen vormen jullie een sterk team met passie voor het merk en onze organisatie.

Contact
Wil je bij ons aan je loopbaan sleutelen? Solliciteer dan nu! Stuur je cv met motivatie naar Pouw l t.a.v. P&O l Jessica Maertzdorf l e-mail: vacature@pouw.nl of stuur een WhatsApp naar 06 -12 45 68 66.

Reactietermijn
Wij hanteren geen sluitingsdatum. Zodra de vacature is vervuld, verwijderen wij de vacature van onze website.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer hier direct als Inbouwspecialist!

Kies bestand(en)
Kies bestand(en)