https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/1440x600/n/https://objectstore.true.nl/webstores:pouw-nl/03/vacancy-detail-hero.png?v=1-0

Binnendienstmedewerker Zakelijke Markt

Ga samen met ons vooruit als Binnendienstmedewerker Zakelijke Markt

Voor onze vestiging in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een Binnendienstmedewerker Zakelijke markt (fulltime).
Vestiging
Aantal uren
Ervaring
Opleiding
Apeldoorn
40
1+ jaar
mbo+
We gaan samen vooruit. 
Bij Pouw gaan we graag samen met je op weg naar innovaties die onze wereld en deze tijd van ons vragen. Het brengen van vernieuwingen zit namelijk al bijna een eeuw in ons DNA. Om dat te kunnen blijven doen zijn we op zoek naar een fulltime binnendienstmedewerker voor ons businesscentrum. Help jij ons vooruit?

Hoe?
Bij Pouw willen we er graag als eerste bij zijn. Dat merk je aan de manier hoe wij met onze klanten omgaan. Of dit nu op onze vestigingen, via de mail, chat of telefoon is: onze klant mag van ons snelheid, zekerheid en duidelijkheid verwachten in onze manier van doen. Jij bent hierin een belangrijke pion, als schakel tussen buitendienstcollega’s, importeur, ombouwers en klanten. Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van offertes en orders, je beheert agenda’s, onderhoudt klantcontact, acquireert voor de buitendienst en legt alles adequaat vast in het CRM-systeem. Je richt je hierbij voornamelijk op bedrijfswagens waarbij de complexheid en variatie die hierbij hoort jouw interesse heeft en je het als een uitdaging ziet om alles eromheen goed te organiseren.

Profiel binnendienstmedewerker Zakelijke Markt

  • Een afgeronde commerciële opleiding op tenminste mbo+ -niveau
  • Aantoonbare werkervaring in soortgelijke commerciële rol en omgeving
  • Ervaring of affiniteit met de Automotive branche (pre)
  • Professioneel en resultaatgericht
Wat bieden we jou?

Wanneer je bij ons komt werken ben je verzekerd van een veelzijdige job in een groeiende organisatie met een fijne werksfeer. Je krijgt een passend salaris, gebaseerd op de zwaarte van de functie en je ervaring en opleiding. Maar we belonen niet alleen in geld. Jouw groei vinden we heel belangrijk, want we willen samen vooruit. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied in samenwerking met onze importeur. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

Solliciteer hier direct!

Kies bestand(en)
Kies bestand(en)