BBL-opleiding & stage

Wil jij graag stage lopen of als BBL-er aan de slag bij een van de grootste Volkswagen-, Audi-, SEAT-, ŠKODA- en Volkswagen Bedrijfswagensdealers van Nederland? Kom stage lopen bij Pouw en ga samen met ons vooruit! 

Tof en leerzaam!

Bij Pouw jouw BBL-opleiding doen of stage lopen betekent gegarandeerd een toffe en leerzame tijd. Wij zijn een sterk groeiende organisatie met een gezellige werksfeer en wij bieden regelmatig interessante stage- en BBL-plekken aan voor enthousiaste en leergierige studenten. Daarnaast hebben wij geregeld uitdagende opdrachten beschikbaar, perfect voor jou als afstudeerder. Hou daarom de Pouw-website in de gaten voor ons actuele aanbod aan stages en afstudeeropdrachten. 

Contact

Zie jij jezelf al als stagiair of BBL-er bij Pouw? Stuur ons dan je sollicitatie met een duidelijke vermelding van de vestiging en de afdeling waar je stage wilt lopen. Beschrijf daarnaast ook de eisen die er door je onderwijsinstelling aan je (afstudeer)stage gesteld worden.  

Contact
Wil je bij ons aan je loopbaan sleutelen? Solliciteer dan nu! Stuur je cv met motivatie naar Pouw l t.a.v. P&O l Kim van den Brink l e-mail: vacature@pouw.nl of stuur een WhatsApp naar 06-31522359.

Solliciteer direct

Kies bestand(en)
Kies bestand(en)

Ik ga ermee akkoord dat mijn sollicitatiegegevens worden opgeslagen in de vacatureportefeuille van Pouw, met een bewaartermijn van maximaal 1 jaar.