https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/1440x600/n/https://objectstore.true.nl/webstores:pouw-nl/07/allround-auto-monteur.JPG?v=1-0

Allround automonteur Volkswagen

Ga samen met ons vooruit als Allround automonteur Volkswagen!

Voor onze Volkswagen werkplaats in Meppel zijn wij op zoek naar een Allround automonteur Volkswagen.

Vestiging
Aantal uren
Ervaring
Opleiding
Meppel
40
0+ jaar
1e Automonteur/autotechnicus

Je verricht onderhoud, reparaties en stelt diagnoses. Met jouw kennis, kunde en passie voor auto’s zorg je ervoor dat iedere auto waar je aan werkt de werkplaats weer in topconditie verlaat.

PROFIEL ALLROUND AUTOMONTEUR VOLKSWAGEN 

Wij zijn op zoek naar een technisch talent die in zijn vak de top wil bereiken. Je bent in het bezit van ten minste:

  • een diploma 1e Automonteur/autotechnicus (of je volgt een BBL-opleiding tot monteur);
  • affiniteit met elektronica;
  • ervaring met personenwagens (pre);
  • bij voorkeur je APK-bevoegdheid;
  • rijbewijs.

ONS AANBOD

Wanneer je bij ons komt werken ben je verzekerd van een veelzijdige job in een groeiende organisatie met een fijne werksfeer. Je krijgt een passend salaris, gebaseerd op de zwaarte van de functie en je ervaring en opleiding. Maar Pouw beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien want die ontwikkeling komt zowel onze dienstverlening als jouw carrière ten goede. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

OVER JOUW STANDPLAATS

Pouw Meppel is officieel merkdealer van Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens en servicepartner van Audi en SEAT. We verkopen nieuwe en gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens, maar hebben ook lease-, financierings- en verhuuractiviteiten en schadeherstelbedrijven. Als Allround automonteur maak je onderdeel uit van ons serviceteam bestaande uit 19 personen. Samen vormen wij een sterk team met passie voor onze merken en onze organisatie. Pouw biedt in totaal werk aan ruim 500 getalenteerde medewerkers.

CONTACT

Ben jij de Allround automonteur die ons komt versterken? Solliciteer dan nu! Stuur je cv met motivatie naar Pouw l t.a.v. P&O l Jessica Maertzdorf l e-mail: vacature@pouw.nl.

REACTIETERMIJN

Wij hanteren geen sluitingsdatum. Zodra de vacature is vervuld, verwijderen wij de vacature van onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer hier direct als Allround automonteur Volkswagen!

Kies bestand(en)
Kies bestand(en)