https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/1440x600/n/https://objectstore.true.nl/webstores:pouw-nl/01/audi-monteur.jpg?v=1-0

Allround Automonteur Audi Apeldoorn

Kom jij bij ons aan je loopbaan sleutelen? Voor onze Audi werkplaats in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een allround automonteur.

 

Vestiging

Merk

Aantal uren

Opleiding

Ervaring

Apeldoorn

Audi

40

Automonteur/ Autotechnicus

Enkele jaren

Wat ga je doen?

Je verricht onderhoud, reparaties en stelt diagnoses. Met jouw kennis, kunde en passie voor auto’s zorg je ervoor dat iedere Audi waar je aan werkt de werkplaats weer in topconditie verlaat.

Wie ben je?

Wij zijn op zoek naar een technisch talent met meerdere jaren monteurservaring, die in zijn vak de top wil bereiken. Je bent in het bezit van ten minste:

  • een diploma automonteur/autotechnicus (niveau 3 of 4);
  • enkele jaren werkervaring als 1e automonteur;
  • aantoonbare kennis van Audi en/of Volkswagen en elektronica is een pré;
  • bereidheid tot bijscholing (hybride / E-mobility).
Wat bieden wij?

Wij bieden je een veelzijdige baan in een groeiende en gezonde organisatie met een prettige werksfeer. Je kunt bij ons rekenen op een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. De meest waardevolle: de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door het volgen van Audi trainingen bij onze importeur. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

'Wij bieden je een veelzijdige baan in een groeiende en gezonde organisatie met een prettige werksfeer.'

Ben jij onze nieuwe monteur? Solliciteer direct!

Kies bestand(en)
Kies bestand(en)
Waar ga je werken?

Pouw Apeldoorn biedt samen met onze vestigingen in Deventer, Zutphen, Hardenberg, Rijssen, Meppel, Zwolle en Kampen werk aan meer dan 500 getalenteerde medewerkers. Onze vestigingen kenmerken zich door hun regionale karakter en lokale betrokkenheid. Je maakt onderdeel uit van het Audi After sales team van Pouw Apeldoorn. Samen vormen jullie een sterk team met passie voor het merk en onze organisatie.

Contact

Wil je bij ons aan je loopbaan sleutelen? Solliciteer dan nu! Stuur je cv met motivatie naar Pouw l t.a.v. P&O l Jessica Maertzdorf l e-mail: vacature@pouw.nl of stuur een WhatsApp naar 06 -12 45 68 66.

Reactietermijn

Wij hanteren geen sluitingsdatum. Zodra de vacature is vervuld verwijderen wij de vacature van onze website.