Voordelen van de SEAT dealer

  • Pouw Automotive
Pouw Kampen SEAT service partner

Hoogste kwaliteit

Pouw Kampen, uw SEAT- Dealer kent jouw auto als geen ander. Onze Service monteurs zijn speciaal getraind op onderhoud voor jouw SEAT. Bovendien kunnen ze uiterst efficiënt werken door het gebruik van SEAT Diagnose apparatuur (kwaliteit en snelheid) en SEAT Originele onderdelen ® (Perfecte pasvorm, kwaliteit en snelle montage)

Transparant en betrouwbaar

Bij Pouw Kampen vinden we het belangrijk om transparant en betrouwbaar onderhoud uit te voeren. Daarom hanteren wij lage adviesprijzen voor onderhoud en de belangrijkste reparaties. We spreken vooraf met je af welke werkzaamheden we aan je auto uitvoeren. Dus geen verrassingen achteraf.

SEAT pechhulp

Elke SEAT die in onderhoud is bij de SEAT dealer heeft 24 uur per dag recht op gratis SEAT- pechhulp in binnen- en buitenland. Meer informatie.

Behoud van fabrieksgarantie

Om volledig aanspraak te kunnen maken op de fabrieksgarantie dient je SEAT volgens de fabrieksvoorschriften te zijn onderhouden.

2 jaar garantie op onderdelen en reparaties

Je hebt maar liefst twee jaar garantie op SEAT Originele onderdelen en originele ruildelen, gerekend vanaf de aankoopdatum zonder kilometerbeperking.

Hoge restwaarde

Onderhoud bij jouw Pouw SEAT dealer staat garant voor een auto die rijdt als nieuw en dat betekent een langere levensduur én daarmee een hogere restwaarde.