Voor €19,95 wordt uw Audi op 39 essentiële onderdelen gecontroleerd.

Uw Audi winterproof

Om er zeker van te zijn dat uw Audi u veilig de winter door brengt is de Audi wintercheck de ideale voorbereiding.

Audi wintercheck

Om er zeker van te zijn dat uw Audi u veilig de winter door brengt is de Audi wintercheck de ideale voorbereiding. Voor €19,95 wordt uw Audi op 39 essentiële onderdelen gecontroleerd. Banden, remmen, accu, verwarming en ruitenwissers worden allemaal grondig nagekeken. Ook worden de carrosserie, het onderstel en de verlichting gecontroleerd. Niets wordt over het hoofd gezien. Natuurlijk vult uw Audi-dealer indien noodzakelijk de vloeistoffen zoals olie, koel- en ruitensproeiervloeistof gratis bij.

Na de Audi Wintercheck weet u precies hoe u auto er technisch voor staat en heeft u inzicht in mogelijk toekomstig onderhoud of reparaties. Zo laat u zich niet verrassen door de winter.

Maak een afspraak

Wielen Service

We wisselen uw zomerbanden voor winterbanden, ook op uw huidige velg. Daarnaast wordt uw Audi gratis gewassen. Handig: uw zomerbanden kunnen achterblijven in het zogeheten bandenhotel. En wanneer de winter weer voorbij is, haalt u ze gewoon weer op. Dat is wat wij Audi Wielen Service noemen.

  • Wisselen complete set voor € 39,- (Incl. opslag € 79,-)
  • Bandenwissel op velg voor € 89,- (Incl. opslag € 129,-)

Maak een afspraak

Audi Winteractie

Audi Winteractie

Wintersets

Met Audi originele lichtmetalen wielensets speciaal ontworpen voor uw Audi geniet u ook in de winter van optimale performance.

Bekijk de sets in de webshop

Winterbanden

We hebben voor het winterseizoen van 1 oktober t/m 31 december Continental en Uniroyal winterbanden scherp geprijsd. Een totaaloverzicht van de winterbanden en de actieprijzen kunt u onderaan deze pagina vinden in een pdf.

 

Audi Winteractie

Audi Winteractie

Navigatie update

Door wijzigingen in het wegennet en verkeerssituaties kunt u ondanks uw navigatiesysteem voor verrassingen komen te staan. Laat daarom uw navigatiesysteem tijdig updaten. Deze service is al mogelijk vanaf € 199,-. Combineert u de navigatie-update met een onderhoudsbeurt of airco-onderhoud dan kost de navigatie update € 99,- inclusief montage.

Maak een afspraak

Accessoires & Lifestyle