Volkswagen Bedrijfswagens wintercheck

Volkswagen Bedrijfswagens wintercheck

Veel nattigheid, en soms gevaarlijk gladde wegen. Pekel op de ruiten en ijs in het sleutelgat.

Jouw bedrijfswagen op 20 belangrijke punten gecheckt!

Veel nattigheid, en soms gevaarlijk gladde wegen. Pekel op de ruiten, ijs in het sleutelgat. Oftewel: de winter stelt jouw bedrijfswagen flink op de proef. Wil je veilig en comfortabel de weg op, in een bedrijfswagen die altijd start? Laat dan nu de wintercheck doen bij een Pouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer in de buurt.

Voor € 16,50 controleren ervaren servicemonteurs uw bedrijfswagen op 20 cruciale punten en worden de vloeistoffen gratis bijgevuld. En om het extra aangenaam te maken, krijgt u een give-away en een nieuwe accu* cadeau! (een nieuwe accu mits deze aan vervanging toe is)

Plan een wintercheck

Verschil_3.jpg

Winterbanden

Je hebt glad. En je hebt grip.

Voor wie liever vooruit gaat dan stilstaat, maar wel snel wil stilstaan bij slecht weer, zijn er winterbanden voor alle Volkswagen Bedrijfswagens. Met meer grip door de specifieke rubbersamenstelling en een kortere remweg. Daarmee wordt de kans op een ongeval een stuk kleiner. Profiteer tijdens de wintercheck van veel voordeel op diverse winterbanden. Verschil moet er zijn.

Maak direct een afspraak

Accessoires.

*Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw.

VW Bedrijfswagens Wintercheck

Onze 7 Servicebeloften.

Beloften waar je ons aan kunt houden.

Ondernemers die niet houden van stilstaan, kunnen rekenen op service volgens Volkswagen Bedrijfswagens. Wij begrijpen dat een servicebeurt of reparatie voor jouw bedrijfsvoering nooit op het ideale moment komt. Daarom hebben we een oplossing bedacht waarmee we je flexibeler van dienst kunnen zijn.

Neem contact op