Volkswagen Bedrijfswagens - Flexible Lease

In deze turbulente economische tijden wilt u flexibel om kunnen gaan met mobiliteit. Niet alleen in geval dat het wat minder gaat, maar ook als u stappen wilt zetten om te groeien. Het is dan goed om voorzichtig te werk te gaan.

Om die redenen is er nu Flexible Lease. Flexible Lease biedt u de rust en vrijheid om op de momenten dat het nodig is uw leasecontract(en) te beëindigen. Flexible Lease biedt u namelijk de mogelijkheid geheel kosteloos na 12 maanden uw leaseauto bij ons in te leveren. Hiermee heeft u alle vrijheid uw bedrijfsactiviteiten te ontwikkelen zoals het u uitkomt.

Bovendien heeft u met Flexible Lease de zekerheid  van een Full Operational Lease product. Alle operationele zaken rond uw auto doen wij voor u terwijl u zich kunt richten op de kernactiviteiten van uw organisatie.

Voordelen van Flexible Lease:
• Flexibiliteit
• Geen lange termijn verbintenis
• Geen onverwachte kosten
• Geen operationele handling voor uw auto
• Onderhoud en reparatie bij Autohaas

Flexible Lease is een Full Operational Lease product. De looptijd voor dit product is 48 maanden met een maximum van 140.000 kilometer. Echter mocht de situatie erom vragen, dan is het contract al na 12 maanden kosteloos te beëindigen.