Tijdelijk gratis APK voor uw Volkswagen bij Pouw Kampen!

  • Pouw Automotive
Gratis APK 1

Is uw Volkswagen of SEAT weer toe aan de Algemene Periodieke Keuring (APK)? Kom dan eens langs bij Pouw Kampen. Daar hebben we een namelijk een wel hele scherpe actie: gratis APK voor uw Volkswagen of SEAT!

Bij Pouw Kampen kiest u voor betrouwbaarheid, maar u wilt natuurlijk ook betrouwbaarheid voor uw auto. Goede controle en onderhoud zijn daarom erg belangrijk.

Waarom Pouw Kampen?

Pouw is al ruim 70 jaar officieel Volkswagendealer en officieel servicepartner van SEAT. Op onze vestiging in Kampen werken vakkundige monteurs, die alles van uw Volkswagen of SEAT weten. Onze monteurs worden opgeleid door de importeur en weten als geen ander hoe uw auto in elkaar zit. 

Onze monteurs controleren de staat van uw auto zeer nauwkeurig op diverse punten, zoals de remmen, ophanging, wielen en banden en de verlichting. Als tijdens de keuring blijkt dat uw auto mankementen vertoont en gerepareerd moet worden om de APK keuring te doorstaan dan nemen wij vooraf altijd eerst contact met u op. Wij bespreken met u de gebreken en oplossingen, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Bovendien kunt u in de meeste gevallen, onder het genot van een lekkere kop koffie, wachten tot uw APK keuring is voltooid.

Nieuwe showroom

En als u toch even moet wachten, vergeet dan niet om onze nieuwe showroom in Kampen te bekijken! De showroom en receptie in Kampen hebben namelijk een complete gedaanteverwisseling ondergaan. Geheel conform de laatste corporate design richtlijnen van Volkswagen AG heeft alles een compleet nieuwe, lichte en moderne uitstraling gekregen. Zo is er meer ruimte voor ons productaanbod en bovendien zijn er nieuwe technologieën toegepast, zodat u bijvoorbeeld zelf digitaal uw nieuwe Volkswagen kunt configureren.

Maak een werkplaatsafspraak!
  • Officieel Volkswagendealer en SEAT Servicepartner
  • Vakkundige monteurs controleren uw auto 
  • Wachten tot uw APK keuring is voltooid

Profiteer dus snel van de gratis APK Keuring voor uw Volkswagen of SEAT bij Pouw Kampen en maak direct een werkplaatsafspraak via onze online afspraakplanner of bel naar 038-331-5225