Unieke lease aanbod bij Pouw Automotive

  • Pouw Automotive
Stock Lease bij Pouw Automotive

Voordelig en flexibel een jonge gebruikte auto leasen

Wilt u direct en voordelig een uitstekende leaseauto rijden en niet gebonden zijn aan een lang leasecontract? Een jonge occasion of een voorraad auto leasen is dan ideaal. Met Uniek Lease Aanbod van Pouw Automotive bent u verzekerd van een (vrijwel) nieuwe auto voor de prijs van een gebruikte – de afschrijving heeft namelijk al deels plaatsgevonden. Korte looptijden zijn mogelijk en bieden u veel flexibiliteit. Kortom, zo least u betaalbaar en geheel zonder risico.

Betrouwbare mobiliteit op flexibele basis is vaak een welkome uitkomst. Tegelijkertijd maakt onder meer het huidige economische klimaat dat u ook behoefte heeft aan een goede prijs-kwaliteitverhouding, en nooit meer betaalt dan nodig is. 

Voordelen Uniek Lease Aanbod

  • Direct leasen, direct rijden
  • Zo goed als nieuwe occasions
  • Gunstig maandtarief, mede omdat financiering van de afschrijving deels vervalt
  • Keuze uit veel merken en modellen
  • Korte contract-looptijd mogelijk, dus veel flexibiliteit
  • Alle voordelen van Full Operational Lease, dus risicovrij

Uw Lease-auto is gegarandeerd direct beschikbaar en voldoet bovendien altijd aan de strenge eisen die Volkswagen Pon Financial Services stelt, waaronder ‘minder dan 25 maanden oud, minder dan 60.000 km gereden en nog een looptijd van minimaal 12 maanden’.

Voorraad

Bekijk hier de gebruikte auto's van Pouw Automotive.

Let op:

  • de auto moet jonger zijn dan 25 maanden
  • minder dan 60.000 kilometer op de teller

Ruime keuze, geen financieel risico

Uniek Lease Aanbod werkt eenvoudig. Maak uw keuze uit ons ruime assortiment modellen om uw ideale, jonge occasion of voorraadauto te leasen. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging en proefrit! U bent van harte welkom in één van onze vestigingen in Deventer, Rijssen, Hardenberg, Zwolle, Kampen en Meppel.

Inclusief unieke all-risk verzekering

De automotive-expertise en schaalgrootte van Pouw Automotive garanderen u naast een hoge kwaliteit van service bovenal een scherpe, vaste prijsstelling. Voor alle auto’s geldt een leasetarief per maand, gebaseerd op een standaard autoregeling.

Door de inbegrepen Full Operational Lease-voorwaarden zijn in uw maandtarief al zaken opgenomen zoals reparaties, onderhoud en banden, afschrijving, rente, motorrijtuigenbelasting én een unieke all-risk verzekering. U loopt dus geen enkel financieel risico.

Interesse? We helpen u graag

Wilt u meer weten over Uniek Lease Aanbod? We voorzien u graag vrijblijvend van meer informatie. Bel 0570 - 85 48 54 of stuur een e-mail naar oost.leasen@vwpfs.nl.

Leaseofferte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen? Vul ons contactformulier in en u ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een offerte.
Wij nemen altijd dezelfde werkdag telefonisch contact met u op om uw wensen af te stemmen.

Bedrijfsgegevens

Persoonsgegevens

Autogegevens

Overige gegevens