https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/1440x600/n/https://objectstore.true.nl/webstores:pouw-nl/02/201911-private-lease-skoda-citigoe-iv-header.jpg?v=1-0

De nieuwe ŠKODA CITIGOᵉ iV

Private Lease tijdelijk vanaf € 249,- p/m

Onze nieuwe elektrische stadsauto

Elektrische stadsauto's zijn enorm populair onder de mensen die zich veel in drukke steden begeven. De CITIGO ͤ iV is de eerste 100% elektrische auto van ŠKODA. De moderne looks die je van een stadsauto verwacht, gecombineerd met nog meer ruimte door zijn compacte techniek. Een garantie voor rijplezier, aantrekkelijk ontwerp, bijdrage aan een beter milieu, connectiviteit, grote actieradius en een snelle laadtijd. Kortom: waar voor je geld.

De CITIGO ͤ iV is uitermate geschikt voor Private Lease. Tijdelijk Private Lease je hem zelfs vanaf € 249,- per maand! Private lease via ŠKODA houdt in dat je in een nieuwe ŠKODA kunt rijden, maar dat de auto ons eigendom blijft. Je auto abonnement-kosten bestaan uit een vast maandbedrag. Je betaalt daarnaast alleen voor het opladen.

*Private lease actietarief, o.b.v. 60 maanden en 10.000 km per jaar, dit actietarief is geldig tot 20 december 2019 en op=op.

Wat is de actieradius van de CITIGOᵉ iV?

De CITIGOᵉ iV heeft een maximale actieradius van 260 km volgens de WLTP norm met de 60 Ah-accu met een inhoud van 36,8 kWh. De actieradius wordt beïnvloed door factoren zoals de voertuigconfiguratie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Het gebruik van airco of verwarming heeft grote invloed, onderschat dit niet. Ga hier slim mee om.

Hoe snel laadt de CITIGOᵉ iV op?

De CITIGOᵉ iV laadt met een 40 kW-gelijkstroomlader en het Combined Charging System (CSS) in slechts 1 uur op tot 80%. Bij een wisselstroomwallbox (7,2 kW) vergt het volledig laden van een lege accu 4-uur en 8 minuten. Bij een thuislaadstation duurt het 12,5u. Tevens is de CITIGOᵉ iV ook op te laden via de traditionele 230V-aansluitingen.