ŠKODA service & onderhoud bij Pouw

Uw ŠKODA iedere keer weer als nieuw

Wilt u zo lang mogelijk onbezorgd blijven rijden? Kom dan geregeld met uw ŠKODA langs bij Pouw voor een onderhoudsbeurt. We controleren uw auto op alle belangrijke punten, zodat u altijd weer veilig de weg op kunt met een auto die weer als nieuw rijdt. Belangrijk, want uw ŠKODA heeft zo een langere levensduur en een hogere restwaarde. 

Onderhoud volgens de hoogste kwaliteitseisen

Uw ŠKODA wordt uitsluitend door vakkundige ŠKODA monteurs onderhouden en/of gerepareerd. Onze ŠKODA monteurs worden meerdere keren per jaar bijgeschoold en getest op hun kennis: deskundigheid gegarandeerd! En om het vertrouwen in onze kwaliteit te benadrukken geven wij maar liefst vier jaar garantie op onze werkplaatswerkzaamheden (zowel delen als uren)! 

Geen verrassingen achteraf

Vaste tarieven en heldere, overzichtelijke facturen laten u precies zien waar u aan toe bent. Geen verrassingen achteraf dus. Door simpelweg het kenteken en de kilometerstand van de ŠKODA op de nieuwe tool www.skoda.nl/service in te voeren, wordt exact duidelijk welk onderhoud de auto nu en de komende jaren te wachten staat.