Gemakkelijk online of bij Pouw ŠKODA

SKODA Navigatie-update bij Pouw

Bij Pouw zorgen we er graag voor dat jij en je ŠKODA de weg niet kwijtraken. Daarom is het cruciaal om navigatiesysteem up-to-date te houden. ŠKODA heeft diverse navigatiesystemen die per systeem een andere updatewijze hebben. Bij de nieuwste modellen kun je vaak zelf updaten, maar valt jouw systeem niet onder de nieuwe generatie dan kun je hem door Pouw uit laten voeren.

Het updaten van jouw ŠKODA-navigatie of infotainment doe je via de internationale site van ŠKODA. Voor je de update uitvoert is het handig om je chassisnummer paraat te hebben. Bekijk hieronder de verschillende systemen en de bijbehorende online updates.

Columbus

Naast radio- en navigatiefuncties biedt het Columbus infotainmentsysteem ook de mogelijkheid om voertuiginstellingen te wijzigen. Hiervoor gebruik je de ‘Car’-knop. Heel handig in combinatie met het Columbus infotainmentsysteem is de MyDestinations webapplicatie. Hiermee kun je zelf speciale bestemmingen invoeren via vCards of afbeeldingen met GPS-info. Ook maak je hier je persoonlijke lijst van favoriete bestemmingen (POI’s), die je vervolgens invoert in het navigatiesysteem. Beschikbare updates voor het Columbus-infotainmentsysteem:

- Bluetooth®
- Maps

Amundsen

Met het Amundsen infotainmentsysteem met navigatie kun je met de 'Car'-knop ook voertuiginstellingen wijzigen. Heel handig in combinatie met het Amundsen infotainmentsysteem is de MyDestinations webapplicatie. Hiermee kun je zelf speciale bestemmingen invoeren via vCards en afbeelding met GPS-info, maar ook je persoonlijke lijst van favoriete bestemmingen (POI’s). Beschikbare updates voor het Amundsen-infotainmentsysteem:
- Bluetooth®
- Maps
- Radiozender logos

Bolero

De nieuwe generatie van het Bolero infotainmentsysteem biedt nu nog meer bedieningsgemak. Je kunt afbeeldingen bekijken vanaf een SD-card of USB en de logo’s van opgeslagen radiozenders worden automatisch weergegeven. Beschikbare updates voor het Bolero-infotainmentsysteem: 

- Bluetooth®
- Radiozender logos
- MirrorLink

Swing

De nieuwste Swing infotainment-radio blinkt uit in gebruiksgemak. Je kunt eenvoudig alle radio- telefoon én autofuncties bedienen. Swing maakt gebruik van een 5-inch kleurentouchscreen en is geschikt voor AM/FM en DAB-frequenties. Ook handig : USB met Apple-connectiviteit, SD card-opening en Bluetooth®. Beschikbare updates voor het Swing-infotainmentsysteem:
- Bluetooth®