ŠKODA Mobiliteitsgarantie

Met een ŠKODA sta je zelfs met pech nooit lang stil. We staan namelijk 24 uur per dag voor je klaar! Bel gratis 0800 - 023 00 24, en je bent weer snel mobiel. Zorg wel dat je het Serviceplan en de huidige kilometerstand van jouw ŠKODA altijd bij de hand hebt. 

Hulpverlening als directe reparatie niet lukt

Het kan gebeuren dat een reparatie ter plekke niet mogelijk is, en je auto naar de dichtstbijzijnde ŠKODA-dealer moet worden vervoerd. Als dan blijkt dat reparatie binnen een redelijke termijn niet mogelijk is, dan bepalen we de beste oplossing:

√ Een vervangende auto (maximaal drie dagen), of
√ Een hotelovernachting voor jou en je passagiers, of
√ Een andere vervoersmogelijkheid.

De kosten van de hulpverlening zijn voor ŠKODA. Zelf betaal je slechts de reparatiekosten.

Reparatie in het buitenland

Ben je in het buitenland*? Bel dan met +31 800 023 00 24. Is dit nummer niet bereikbaar? Bel dan +31 33 4949600 (niet gratis). Wanneer je auto eenmaal bij de dealer staat, verlangt deze in de meeste gevallen een akkoord voor reparatie. Houd daar rekening mee, aangezien de kans bestaat dat ze anders niet beginnen aan de reparatie en jij en de dealer onnodig lang op elkaar wachten. Garages voeren reparaties in de meeste gevallen niet ‘gratis’ uit, ook als je voertuig nog onder de fabrieksgarantie valt. Zij verlangen dat je direct betaalt en laten het aan jou over om de kosten later alsnog vergoed te krijgen. In dat geval moet je de kosten voorschieten en dien je bij thuiskomst in Nederland de kosten in bij je eigen ŠKODA-dealer. Vraag dus om een factuur. Je gerepareerde auto moet je zelf ophalen bij de ŠKODA-dealer. 

* De ŠKODA Mobiliteitsservice geldt in de volgende Europese landen: Andorra, België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Canarische Eilanden, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Noord-Ierland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië,Servië & Montenegro, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Zweden, Zwitserland.