ŠKODA financiering

ŠKODA Privé Plan
ŠKODA Privé Plan is de enige financiering die is afgestemd op jouw wensen, keuzes en natuurlijk de gebruiksduur van je nieuwe ŠKODA. Het Privé Plan maakt slim gebruik van de hoge restwaarde van de ŠKODA en dat merk je aan de lage maandlasten. Zo maken wij ŠKODA rijden mogelijk tegen reële maandbedragen.

Hoge inruilwaarde, lage maandlasten
Het Privé Plan maakt slim gebruik van de hoge inruilwaarde van je ŠKODA, want waarom de auto naar nul afschrijven terwijl deze aan het einde van de gebruiksduur nog een aanzienlijke inruilwaarde heeft? Het Privé Plan is afgestemd op de gebruiksduur en de hoge restwaarde van uw ŠKODA. Daarom wordt bij ŠKODA Financial Services een deel van de financiering “bevroren”, dit noemen wij de slottermijn. Over dit deel betaal je gedurende de looptijd van de financiering alleen de rente en geen aflossing. De slottermijn wordt dan ook afgedekt met de restwaarde van je ŠKODA. Oftewel lage maandbedragen door slim gebruik te maken van de toekomstige restwaarde.

Zekerheid en flexibiliteit
Wij adviseren bij het financieren van je auto altijd rekening te houden met de gebruiksduur. De praktijk wijst uit dat men meestal na drie tot vier jaar toe is aan een andere auto. Aan het eind van het betaalplan wil je niet voor verrassingen komen te staan. Daarom adviseren wij een vast betaalplan met een vaste looptijd en een vaste rente. Op die manier kun je duidelijk plannen en weet je exact wanneer je betaalplan afloopt.

Wil je na afloop van de looptijd je financiering laten doorlopen? Dat kan ook. Je hebt dus niet alleen zekerheid, maar ook flexibiliteit. Zo houd je rekening met je toekomstige mobiliteit. Meer over onze dienstverlening kunt je lezen in onze Dienstenwijzer, onderaan deze pagina.