Profiteer van gratis APK en extra korting op onderhoud met de SEAT strippenkaart!

website_header_v1.jpg

Pouw Zwolle is vanaf 1 juli 2018 een trotse officiƫle SEAT-dealer en heeft daarom een mooi welkomstcadeau voor je. Met de speciale strippenkaart van Pouw profiteer je van veel korting op het onderhoud van je SEAT en krijg je onder andere de APK-keuring van ons cadeau!

Pouw is al decennia lang dealer voor de merken Volkswagen, Audi en Volkswagen Bedrijfswagens. Vanaf 1 juli 2018 heeft Pouw Zwolle het merk SEAT aan zijn assortiment toegevoegd en hebben we officiële servicepunten geopend bij Pouw Meppel, Kampen en Hardenberg. We willen je graag laten kennismaken met onze services en hebben daarom een aantal mooie welkomstcadeaus voor jou.

Veel korting met de strippenkaart.

Op de strippenkaart staan diverse kortingsbonnen: van een gratis APK-keuring tot gratis vervangend vervoer bij een grote onderhoudsbeurt. Maar bijvoorbeeld ook fikse korting op ruitenwisserbladen, ruitensproeiervloeistof en een SEAT mattenset.  Daarnaast krijg je bij elk vorm van onderhoud een te gekke SEAT zitzak cadeau!

Voorwaarden?

Misschien vraag jij je af of er nog voorwaarden zijn verbonden aan deze SEAT strippenkaart? Helemaal niet! Het maakt niet of je een SEAT hebt van tien jaar oud of een gloednieuwe. En of je nu rijdt in een Mii, Ibiza, Leon of Alhambra: de strippenkaart is geldig voor alle SEAT rijders en te gebruiken tot en met 31 december 2018.
Bijkomend voordeel is dat je op al het onderhoud dat je door ons laat uitvoeren maar liefst 4 jaar garantie krijgt. Daarnaast heb je ook nog eens recht op de SEAT pechhulp in vrijwel heel Europa.

Waar is de strippenkaart dan?

De SEAT strippenkaart kan je hier onder downloaden. Je kan de strippenkaart uitprinten, maar een gedownloade versie op je telefoon is ook al voldoende om de kortingsbonnen te verzilveren.

Plan eenvoudig en snel het onderhoud in via onze online werkplaatsplannerJe ziet dan direct wanneer onze monteurs tijd hebben om het onderhoud aan je SEAT uit te voeren. We zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar om je afspraak in te plannen voor onze vestigingen in Meppel, Hardenberg en Kampen. 

Kom kennismaken met de SEAT service van Pouw! Graag tot ziens op een van onze vestigingen. En vergeet je strippenkaart niet!