Profiteer van gratis APK en extra korting op onderhoud met de SEAT strippenkaart!

website_header_v1.jpg

Pouw Zwolle is sinds dit jaar officieel dealer van het merk SEAT en heeft daarom een mooi welkomstcadeau voor je. Met de speciale strippenkaart van Pouw profiteer je van veel korting op het onderhoud van je SEAT en krijg je onder andere de APK-keuring van ons cadeau!

Pouw is al decennia lang jouw garage voor de merken Volkswagen, Audi en Volkswagen Bedrijfswagens. Vanaf 1 juli 2018 heeft Pouw Zwolle het merk SEAT aan zijn assortiment toegevoegd en hebben we officiële servicepunten geopend bij Pouw Meppel, Rijssen, Kampen en Hardenberg. We willen je graag laten kennismaken met onze services en hebben daarom een aantal mooie welkomstcadeaus voor je.

Veel korting met de strippenkaart.

Op de strippenkaart staan diverse aantrekkelijke kortingsbonnen: van een gratis APK-keuring tot gratis vervangend vervoer bij een grote onderhoudsbeurt. Maar bijvoorbeeld ook fikse korting op ruitenwisserbladen, ruitensproeiervloeistof en een SEAT mattenset.  Daarnaast krijg je bij elk vorm van onderhoud een te gekke SEAT zitzak cadeau!

Plan mijn onderhoud/reparatie!

Voorwaarden?

Misschien vraag jij je af of er nog voorwaarden zijn verbonden aan deze SEAT-strippenkaart? Helemaal niet! Het maakt niet uit of je een SEAT hebt van tien jaar oud of een gloednieuwe en of je nu rijdt in een Mii, Ibiza, Leon of Alhambra: de strippenkaart is geldig voor alle SEAT-rijders en te gebruiken tot en met 30 april 2019. Een extra pluspunt is dat wanneer je het onderhoud door jouw Pouw-garage laat uitvoeren, je maar liefst 4 jaar garantie krijgt. En bovendien heb je recht op SEAT-pechhulp binnen heel Europa!

Waar is de strippenkaart dan?

De SEAT strippenkaart kan je hier onder downloaden. Je kan de strippenkaart uitprinten, maar een gedownloade versie op je telefoon is ook al voldoende om de kortingsbonnen te verzilveren.

Plan eenvoudig en snel het onderhoud in via onze online werkplaatsplannerJe ziet dan direct wanneer onze monteurs tijd hebben om het onderhoud aan je SEAT uit te voeren. We zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar om je afspraak in te plannen voor onze vestigingen in Meppel, Hardenberg en Kampen. 

Kom kennismaken met de SEAT service van Pouw! Graag tot ziens op een van onze vestigingen. En vergeet je strippenkaart niet!