Download de SEAT strippenkaart en profiteer van gratis APK en extra korting op onderhoud

website_header_v1.jpg

Is jouw SEAT toe aan een onderhoudsbeurt of APK? Download dan snel de SEAT Strippenkaart bij Pouw. Want alleen dan krijg je korting op het onderhoud van je SEAT en is de APK gratis!

Pouw is jouw garage voor Volkswagen, Audi en Volkswagen Bedrijfswagens, maar ook het mooie merk SEAT zit in ons assortiment. Onze vestigingen in Zwolle, Meppel, Rijssen, Kampen en Hardenberg  zijn officieel SEAT Servicedealer. Je profiteert er van het allerbeste onderhoud voor een scherpe prijs. En bovendien hebben we een paar leuke extra’s voor je. 

Veel korting met de strippenkaart.

Op de speciale SEAT-strippenkaart van Pouw staan aantrekkelijke kortingsbonnen: van een gratis APK-keuring tot gratis vervangend vervoer bij een grote onderhoudsbeurt. Maar bijvoorbeeld ook fikse korting op ruitenwisserbladen, ruitensproeiervloeistof en een SEAT mattenset.  Daarnaast krijg je bij elk vorm van onderhoud een te gekke SEAT zitzak cadeau!

Plan mijn onderhoud/reparatie!

Gratis pechhulp.

Wat je misschien niet weet, is dat wanneer je het onderhoud door Pouw laat uitvoeren je gratis SEAT-pechhulp krijgt binnen heel Europa. Geen lidmaatschap van de ANWB meer dus! Bovendien ontvang je maar liefst 4 jaar garantie op de gebruikte onderdelen. En het maakt niet uit of je een SEAT hebt van tien jaar oud, of juist een gloednieuwe. Kom dus snel langs met jouw SEAT.

Waar vind ik de strippenkaart?

De SEAT strippenkaart kun je hier onder downloaden. Je kan de strippenkaart uitprinten, maar een gedownloade versie op je telefoon is ook al voldoende om de kortingsbonnen te verzilveren.

Plan eenvoudig en snel het onderhoud in via onze online werkplaatsplannerJe ziet dan direct wanneer onze monteurs tijd hebben om het onderhoud aan je SEAT uit te voeren. We zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar om je afspraak in te plannen voor onze vestigingen in Meppel, Hardenberg en Kampen. 

Kom kennismaken met de SEAT Service van Pouw! Graag tot ziens op een van onze vestigingen. En vergeet je strippenkaart niet! 

Gratis Welkomstcheck

Heb jij (sinds kort) een tweedehands SEAT ? Dan kun je gebruik maken van de gratis SEAT Welkomstcheck bij Pouw. Wij checken jouw SEAT op 30 belangrijke punten en je krijgt een compleet overzicht over de technische staat van jouw SEAT. Bovendien krijg je advies van onze technische experts over toekomstig onderhoud aan jouw auto. Zo ga je lekker veilig de weg op met jouw SEAT

Bekijk de actie!