2111-seat-winter-01.jpg

SEAT Winteracties bij Pouw

Winterklaar acties van SEAT

Goed aangekleed de winter in

Met de winterklaar acties van SEAT ben jij klaar voor de winter. Stap in, want met winterbanden en andere winterse accessoires houdt geen enkele winterse bui jou meer tegen.

Kom maar op, winter!

Beslagen autoruiten, handschoenen en sjaals - de winter staat bijna voor de deur. Maar dat is geen reden om binnen te blijven! Of het nu stormt, regent of vriest, met een goeie set winterbanden en de juiste winterse accessoires zijn jij en jouw SEAT klaar om de winter te trotseren. Check hier onze scherpe deals of maak direct een afspraak in onze werkplaats, dan ben jij helemaal klaar voor de koudste maanden van het jaar.

Doe de wintercheck

Is jouw SEAT winter-proof?

Laat jouw SEAT op 20 belangrijke punten checken, zodat je zeker weet dat jij en jouw SEAT klaar zijn voor de winter. Normaal kost de wintercheck € 20, maar als jij al connected bent met jouw SEAT, dan is de SEAT Wintercheck volledig gratis¹.

Nog niet connected? Ontdek SEAT CONNECT of laat je auto tijdens de wintercheck voorzien van de My SEAT App & DataPlug: helemaal gratis.

Bandenwissel

Goed aangekleed

Dat het weer in Nederland onvoorspelbaar is, hoeven we je vast niet te vertellen. Wil je zeker weten dat je deze winter veilig op pad kan, ook als het weer opeens omslaat? Plan tijdig de bandenwissel of vervang je versleten winterbanden. Met goede winterbanden rijd je een stuk veiliger bij sneeuw of gladheid en kom je niet voor verrassingen te staan.

Kies op tijd voor winterbanden

Ontdek hier waarom

Gratis ruitreparatie ²

Sterretje in je voorruit?

✓ Snel klaar terwijl je wacht
✓ 24-uurs service
✓ Bij vervanging altijd een originele ruit incl. 4 jaar reparatiegarantie

Accessoires voor jouw SEAT

Ben jij al winterklaar?

Met een SEAT heb je de basis al te pakken, maar natuurlijk wil je meer! Van dakdragers en bagageboxen tot mattensets en winterwielen, met de onderstaande voordelige accessoires rijd jij zorgeloos tijdens de koudste maanden van het jaar.

Alle voordelige winteraccessoires

Aanbiedingen zijn geldig vanaf 1 oktober 2021 tot en met 28 februari 2022.

¹ De SEAT Wintercheck is gratis voor SEAT-rijders die al gebruik maken van de (af-fabriek) connectiviteit via SEAT CONNECT, achteraf connected zijn via de bluetooth DataPlug connectiviteit in de vorm van My SEAT App, deze laten installeren tijdens de wintercheck of SEAT CONNECT alsnog laten koppelen.

² Is het sterretje niet groter dan een 2 euro munt? Goed nieuws, dan kan het bijna altijd gerepareerd worden. De reparatie is in de meeste gevallen gratis. De reparatie kan namelijk bij je autoverzekering geclaimd worden mits je WA+ beperkt casco of WA+ volledig casco verzekerd bent. De verplichte WA-verzekering alleen dekt geen ruitschade. Houd er wel rekening mee dat je een zogenaamd eigen risico kan hebben. Het eigen risico is het bedrag dat je zelf moet betalen in geval van schade. Bekijk je polisvoorwaarden wat exact voor jou van toepassing is.