header seat summer sale

Hete Spaanse zomervoordelen bij Pouw

Hola zeg, wat een hete actie bij Pouw SEAT! Deze zomer hebben wij 40 exemplaren van de SEAT Ibiza, Arona, Leon en Tarraco voorzien van extra hoge inruilpremies of korting. Daar krijg je het toch warm van? Lees er hieronder alles over!

De Ibiza, Arona, Leon en Tarraco zijn stuk voor stuk modellen waarmee je voor de dag kunt komen. Van deze populaire SEAT’s hebben wij 40 exemplaren besteld die nog in 2022 binnenkomen. Schaf je een van deze auto’s aan en heb je een auto in te ruilen? Dan krijg je € 1.500,- inruilpremie. Liever geen auto inruilen? Dan krijg je van ons € 1.000,- korting! Ook aan de zakelijke rijders hebben we gedacht, want op deze modellen bieden wij een scherp zakelijke leasetarief.

De SEAT Ibiza

De nieuwe Ibiza maakt indruk. Met zijn scherpe lijnen, elegante rondingen en futuristische interieur mag je gezien worden. Zakelijk lease je de Ibiza al via XLLease vanaf € 319,- op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. 

achtergrond seat summr sale

De SEAT Arona

De SEAT Arona is een zeer populair model. Dat komt omdat hij voor een breed publiek heel geschikt is. Zakelijk lease je de Arona al via XLLease vanaf € 349,- op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.

De SEAT Leon Sportstourer

Dit is ‘m, de ruime SEAT Leon Sportstourer. Genoeg plaats voor vrienden of je gezin. En met de tweede rij stoelen plat, vergroot je de bagageruimte tot wel 1.600 liter. Daarnaast is het een prachtig visitekaartje. Zakelijk lease je de Leon Sportstourer al via XLLease vanaf € 389,- op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.

achtergrond seat summr sale

De SEAT Tarraco

Ruim. Krachtig. Sportief. Stijlvol. In SEAT’s grootste SUV houdt niets je tegen. Dankzij de grote bagageruimte en optionele derde zitrij is er genoeg ruimte voor de hele familie en ook zakelijk gezien is de Tarraco een topper. Zakelijk lease je de Tarraco al via XLLease vanaf € 579,- op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.