Schade en diefstal

skade.jpg

Schade aan en diefstal van uw leaseauto is erg vervelend. Helaas kan dit altijd gebeuren. Zowel eenzijdige schade als schade waarbij een tegenpartij betrokken is moet zo snel mogelijk aan ons gemeld worden. Op deze pagina vindt u de informatie die u nodig heeft om schade of diefstal aan ons te melden.

Natuurlijk hoopt u dat uw leaseauto schadevrij en van diefstal bespaard blijft, maar helaas kan dit gebeuren. Meld snel uw schade bij ons en wij zorgen dat u weer snel op weg bent. 

Eenzijdige schade melden

Heeft u schade opgelopen? Meld dit dan zo snel mogelijk aan Pouw. Heeft u schade aan uw leaseauto en zijn er geen anderen bij betrokken? Meld uw schade dan via:

Eenzijdige schade melden

Tweezijdige schade melden

Heeft u schade en is er een tegenpartij bij betrokken? Vul dan het Europees Schadeformulier in en verstuur het via de post of vul het online formulier in:

Tweezijdige schade melden

Ruitschade

Heeft u ruitschade? Dat is erg vervelend. U kunt bij de door ons geselecteerde partners terecht om dit vakkundig te laten repareren. Ruitschades die elders worden aangeboden, bijvoorbeeld bij Carglass, komen niet in aanmerking voor reparatie en vergoeding. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u dan ook aan via onze BerijdersDesk een afspraak te maken. Heeft via 033 - 454 95 55 voor het maken van een afspraak.

Diefstal of vermissing

Wanneer u te maken heeft met diefstal of vermissing, dan doet u eerst aangifte bij de plaatselijke politie. Vervolgens vragen wij u contact op te nemen met onze BerijdersDesk: 033 - 454 95 55.