UAS Schadeherstel

UAS Pouw is een innovatief schadeherstelbedrijf dat alles in huis heeft om jouw autoschade vakkundig te repareren. Heeft je auto een kras, deuk of andere schade opgelopen? UAS Pouw helpt je snel weer op weg. Van reparatie en passend vervangend vervoer tot en met de afwikkeling met je verzekeraar of leasemaatschappij: wij regelen het voor je. Onze medewerkers staan graag voor je klaar!

UAS Autoschade in Apeldoorn en Zwolle

Ga naar UAS Pouw Apeldoorn

Ga naar UAS Pouw Zwolle

Merk Erkend Schadeherstel certificaat

Sinds 2015 is UAS Pouw een officiële Merk Erkend Schadeherstelbedrijf. UAS Pouw laat hiermee zien tot de top van de autoschadeherstelbedrijven te horen. De criteria voor deze certificering maken vrijwel allemaal een belangrijk onderdeel uit van de visie c.q. bedrijfsvoering: van duurzaam ondernemen tot procesbeheersing.

Voordelen Merk Erkend Schadeherstel

Voor klanten betekent deze certificering concreet: gegarandeerde service, gemak en kwaliteit van de merkdealer. Dit vertaalt zich onder andere in kwalitatief hoogwaardig schadeherstel, gebruik van originele onderdelen en approved gereedschap, Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens gekwalificeerd personeel, behoud van fabrieksgarantie en inzet van eigen merk vervangend vervoer. 

Je kunt met autoschade ook naar jouw Pouw dealer!

Heb je autoschade en wil je naar je eigen Pouw vestiging bij jouw in de buurt? Dat kan, elke Pouw vestiging heeft zijn eigen schadeloket. Wij zorgen ervoor dat jouw auto wordt opgehaald en de autoschade volledig wordt afgehandeld. 

Pouw vestigingen