Pouw Autoschade

UAS Pouw Zwolle Autoschade

Autoschade? Direct naar uw Pouw dealer!

Neem in geval van autoschade contact op met een Pouw vestiging bij u in de buurt. Wij zorgen ervoor dat uw auto wordt opgehaald en de autoschade volledig wordt afgehandeld. U vindt ons in DeventerRijssenHardenbergZwolleKampen en Meppel.

Kwaliteit

Ongetwijfeld heeft u bij aanschaf van uw auto bewust gekozen voor kwaliteit. U wilt tenslotte op uw auto kunnen vertrouwen. Maar wat als u onverhoopt met autoschade te maken krijgt, is het dan vanzelfsprekend dat dit vertrouwen onaangetast blijft? Bij Pouw Autoschade wel. Met ruime ervaring op de autoschademarkt is Pouw Autoschade uw partner voor herstel van de meest uiteenlopende autoschades; van eenvoudige lakbeschadiging tot zeer zware aanrijdingschade.

Merk Erkend Schadeherstel certificaat

Op 18 september 2015 is UAS Pouw Zwolle positief geaudit door Audit Service Europe B.V. voor het officiële Merk Erkend Schadeherstel certificaat. Pouw laat hiermee zien tot de top van de autoschadeherstelbedrijven te horen. De criteria voor deze certificering maken vrijwel allemaal een belangrijk onderdeel uit van de visie c.q. bedrijfsvoering: van duurzaam ondernemen tot procesbeheersing.

Klantvoordelen Merk Erkend Schadeherstel

Voor klanten betekent deze certificering concreet: gegarandeerde service, gemak en kwaliteit van de merkdealer. Dit vertaalt zich onder andere in kwalitatief hoogwaardig schadeherstel, gebruik van originele onderdelen en approved gereedschap, Volkswagen, Audi, SEAT, Opel, Dacia, Peugeot en Renault gekwalificeerd personeel, behoud van fabrieksgarantie en inzet van eigen merk vervangend vervoer. Maar bovenal de mogelijkheid om de autoschade via de dichtstbijzijnde Pouw vestiging  te laten repareren. Indien gewenst kan dit uiteraard gecombineerd worden met de overige diensten van Pouw zoals bijvoorbeeld regulier onderhoud.

UAS Pouw Zwolle

Lippestraat 5, 8028 PS Zwolle

038 456 13 90

zwolle@uas-schadeherstel.nl 

Meer informatie: UAS Pouw Zwolle

*Pouw Autoschade werkt voor alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland.