Pouw Autoschade

UAS Pouw Zwolle Autoschade

UAS Pouw is is een innovatief schadeherstelbedrijf dat alles in huis heeft om jouw autoschade vakkundig te repareren. Heeft je auto een kras, deuk of andere schade opgelopen? UAS Pouw helpt je snel weer op weg. Van reparatie en passend vervangend vervoer tot en met de afwikkeling met je verzekeraar of leasemaatschappij: wij regelen het voor je. Onze medewerkers staan graag voor je klaar! Je vindt UAS Pouw in Apeldoorn en Zwolle.

Merk Erkend Schadeherstel certificaat

Sinds 2015 is UAS Pouw een officiële Merk Erkend Schadeherstelbedrijf. UAS Pouw laat hiermee zien tot de top van de autoschadeherstelbedrijven te horen. De criteria voor deze certificering maken vrijwel allemaal een belangrijk onderdeel uit van de visie c.q. bedrijfsvoering: van duurzaam ondernemen tot procesbeheersing.

Klantvoordelen Merk Erkend Schadeherstel

Voor klanten betekent deze certificering concreet: gegarandeerde service, gemak en kwaliteit van de merkdealer. Dit vertaalt zich onder andere in kwalitatief hoogwaardig schadeherstel, gebruik van originele onderdelen en approved gereedschap, Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Dacia, Peugeot en Renault gekwalificeerd personeel, behoud van fabrieksgarantie en inzet van eigen merk vervangend vervoer. Maar bovenal de mogelijkheid om de autoschade via de dichtstbijzijnde Pouw-vestiging te laten repareren. Indien gewenst kan dit uiteraard gecombineerd worden met de overige diensten van Pouw zoals bijvoorbeeld regulier onderhoud.

Je kunt ook met autoschade naar jouw Pouw dealer!

Heb je autoschade en wil je naar je eigen Pouw vestiging bij je in de buurt? Dat kan, bij een van onze vele schadelokketten op onze vestigingen. Wij zorgen ervoor dat jouw auto wordt opgehaald en de autoschade volledig wordt afgehandeld. Je vindt een schadeloket op onze vestiging in:

Meer informatie over UAS Pouw Apeldoorn en Zwolle.