Profiteer bij Pouw ook in 2021 van 8% bijtelling

8% bijtelling - het kan nu nog!

Ben je op zoek naar een elektrische auto met slechts 8% bijtelling? Dan ben je ook in 2021 bij Pouw aan het juist adres. Want wij hebben de meest populaire elektrische modellen in diverse uitvoeringen nog uit voorraad leverbaar. Wat dacht je van de populaire Volkswagen ID.3 (met € 4.000,- duurzaamheidspremie) en ID.4, de stijlvolle Audi e-tron of de hippe SEAT Mii electric? Bekijk snel ons aanbod en profiteer snel, want op = op!

Met een elektrische auto uit onze voorraad lease je nog steeds tegen het voordelige bijtellingstarief. Wij hebben de auto’s alvast geregistreerd op kenteken, zodat je profiteert van 8% bijtelling in plaats van de 12% bijtelling die vanaf 1 januari 2021 geldt. Hoog tijd dus om een kijkje in onze voorraad te nemen. Staat jouw nieuwe zakelijke leaseauto ertussen? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan via onze leasemaatschappij XLLease

De Volkswagen ID.3 - tijdelijk met € 4.000,- duurzaamheidspremie

De Volkswagen ID.3 is een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Slim, comfortabel & zuinig: de ID. familie zet een nieuwe standaard voor elektrisch rijden. Met het gebruiksgemak en comfort dat je van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die je het vertrouwen geeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen. De ID.3 is zeer populair en zolang de voorraad strekt nog tegen 8% bijtelling te rijden. 

Tijdelijk profiteer je zowel als particuliere als een zakelijke koper voor een ID.3 1ST Plus en 1ST Max uit voorraad van € 4.000,- duurzaamheidspremie. Benieuwd hoe dat zit? Lees er meer over.

De Audi e-tron

De Audi e-tron en e-tron Sportback zijn het summum van stijlvol elektrisch rijden. Deze prachtige auto zorgt voor een ongekende rijbeleving. Binnen 30 minuten is de accu weer tot 80% opgeladen en geniet je van vele kilometers meteen heerlijk rijcomfort. Het comfortabele en gedigitaliseerde interieur van de Audi e-tron en e-tron Sportback onderstrepen zijn vooruitstrevende karakter.

De SEAT Mii electric

Andere tijden, ander vervoer. De nieuwe SEAT Mii electric brengt je overal. Stadse routes of snelweg; je zegt het maar. Kies voor design en details. Kies voor technologie en verbinding. De nieuwe SEAT Mii electric is tijdelijk extra scherp geprijsd en nog uit voorraad leverbaar met 8% bijtelling. Wordt hij jouw nieuwe urban stadsgenoot?

Ons aanbod met 8% bijtelling