Private Lease een nieuwe Volkswagen bij Pouw en krijg gratis EK tickets!

Jouw nieuwe Volkswagen is de Sleutel tot Oranje! Kies snel een compleet uitgeruste Volkswagen bij Pouw, start je Private Lease en krijg 2 gratis kaarten voor een EK wedstrijd van Oranje in de Johan Cruijff arena. De actie loopt tot en met 25 mei. Wees er snel bij, want OP = OP!

Wanneer je in de maand mei bij Pouw instapt in een private lease Volkswagen ontvang je 2 tickets voor een EK wedstrijd van Oranje in de Johan Cruijff Arena. Kies jouw favoriete VW en je rijd binnenkort niet alleen in een gloednieuwe auto. Je bent ook nog eens bij een wedstrijd van hét Nederlands Elftal tijdens het EURO20! Neem je je beste vriendin, voetbalmaat of zus mee? 

Kies jouw favoriete VW

Weet jij al welke Volkswagen je wilt private leasen? Wat dacht je van de Polo, nu superscherp geprijsd vanaf € 289,- per maand (op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar). Of de volledig elektrische ID.3? Dit model is er al vanaf € 439,- per maand. We hebben flinke voorraad gloednieuwe Volkswagens. Stap in en ga lekker snel op weg.

Start nu je Private Lease en krijg 2 EK kaarten

Wil jij het aankomende EK op de tribune zitten? Grijp dan nu je kans! Neem een kijkje in onze riante Volkswagen voorraad om te zien of jouw nieuwe auto erbij staat en verzeker jezelf van deze begeerde tickets. Maar wacht zeker niet te lang, want OP = OP!