https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/pouw-nl/03/de-jonglaan.jpg?v=1-0

Pouw en VWPFS leveren 44 Volkswagen Polo’s aan de Jong en Laan

Pouw mocht in samenwerking met Volkswagen Pon Financial Service regio Oost (VWPFS) en Pon deze week een prachtige aflevering doen bij accountantskantoor de Jong en Laan in het pittoreske Vroomshoop. Maar liefst 44 Volkswagen Polo’s maakten kennis met hun opgetogen berijders. Tijdens een zeer gezellige ochtend mochten zij de sleutels in ontvangst nemen van hun kersverse bolide. 

Accountantskantoor de Jong en Laan begon ooit met twee man, maar inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 700 mensen en 24 vestigingen in het noorden, oosten en midden van Nederland. Het bedrijf groeit nog steeds en is inmiddels het grootste zelfstandige accountancy binnen het marktgebied. 

Volkswagen Polo

Om klanten goed en snel van dienst te kunnen zijn moeten de vele nieuwe junior accountants natuurlijk kunnen leunen op betrouwbare mobiliteit. Met de jarenlange ervaring van Pouw werd een mobiliteitsvoorstel gedaan, waar de populaire Volkswagen Polo als het meest geschikte model uit de bus kwamen. Een uitstekende keuze!

Feestelijke aflevering

Op het hoofdkantoor in Vroomshoop mochten Marco Lokhorst (algemeen directeur) en Ida Lenters van de Jong en Laan, en de vele berijders tijdens een feestelijke overhandiging de sleutels in ontvangst nemen uit handen van Henk Rozemuller. Daar waren ze maar wat blij mee! Namens Pouw Rijssen, leverancier van de prachtige Volkswagens, waren Erik Kelder en Hylke Bonthond aanwezig. Zij legden alle berijders rustig de vele functies en mogelijkheden van de Polo haarfijn uit.  

Prettige samenwerking

Natuurlijk willen wij de Jong en Laan ontzettend bedanken voor deze prachtige opdracht. We weten zeker dat de zij ontzettend veel plezier zullen beleven aan die fijne Volkswagen Polo’s. Deze aflevering is een mooi resultaat van een prettige samenwerking tussen Pouw Rijssen (Hylke Bonthond & Erik Kelder), Pon (Martijn Zwezerijn & Erik van’t Veer) en VWPFS (Ronald Elbertsen & Henk Rozemuller).  

Benieuwd naar onze expertise op het gebied van wagenparkbeheer?