Pouw. Officieel e-Dealer van Volkswagen.

e_mobiliteit_kaal.jpg

Pouw is officieel e-Dealer van het merk Volkswagen. Een titel waar we best een beetje trots op zijn, want duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Het e-dealerschap betekent dat wij de modellen mogen voeren en onderhouden die klaar zijn voor de wereld van morgen. 100% Elektrisch aangedreven Volkswagens vol innovatie en duurzaamheid.

Een elektrische aangedreven auto rijdt niet op een fossiele brandstof, maar op een batterij. Met zo’n auto hoef je geen benzine of diesel te tanken, maar laad je de auto op bij een elektrische oplaadpaal. Elektrisch rijden is dus hét duurzame alternatief voor het rijden met fossiele brandstoffen. De modellen zijn zuiniger en milieubewuster, terwijl ze gewoon hetzelfde strakke design en de krachtige eigenschappen hebben als reguliere Volkswagens. 

Een gedeeltelijk of 100% elektrische Volkswagen

Als officiële e-Dealer van Volkswagen leveren wij twee volledig elektrisch aangedreven Volkswagens. Dit zijn de Volkswagen e-up! en de Volkswagen e-Golf. En om de overgang naar het elektrisch rijden iets toegankelijker te maken zijn er ook hybride auto’s op de markt, die wij vaak als occasion kunnen aanbieden. Dit zijn bijvoorbeeld de Volkswagen Golf GTE en de Passat GTE. Op korte afstanden rijden deze auto's moeiteloos 100% elektrisch, maar op langere afstanden gebruiken ze brandstof.

Volkswagen e-up!

Het instapmodel voor een volledig elektrische Volkswagen is de e-up!, de elektrische versie van de mateloos populaire up! Met de krachtige elektrische motor van de e-up! zoef je moeiteloos door het stadsverkeer. Bovendien zorgt het pittige karakter voor enorm veel rijplezier. Maar je hoeft het door zijn actieradius niet alleen bij de stad te laten hoor. Want laad je de e-up! volledig op, dan kom je zo’n 160 kilometer ver. Zaken als de kekke aerodynamische 15-inch wielen, snellaadaansluiting, cruise control en automatische airco zijn allemaal standaard.

Volkswagen e-Golf

De nieuwe 100% elektrische e-Golf brengt je verder dan ooit. Tot maximaal 300 kilometer! Zo ben je niet meer gebonden aan de stedelijke ritten. De bijtelling is maar 4%, waardoor je al een e-Golf rijdt vanaf € 52,- per maand. Verder is de e-Golf precies zoals elke andere Golf: van alle gemakken voorzien. Adaptive Cruise Control, maar ook het uitgebreide ‘Discover Pro’ infotainmentsysteem met gebarenherkenning behoren gewoon tot de standaard. Het exterieur is minstens zo indrukwekkend dankzij de LED-verlichting aan de voor- en achterkant. De parkeersensoren beschermen de e-Golf optimaal en maken de uitrusting compleet. Als de accu van de Volkswagen e-Golf leeg is, dan kun je binnen 45 minuten weer de weg op. Aan het laadpunt, thuis, op kantoor of openbaar is de e-Golf na 5,5 uur weer volledig opgeladen.

Onderhoud en reparatie

Ook voor het onderhoud van je elektrische auto ben je bij Pouw aan het juiste adres. Het onderhoud en de reparatie van elektrisch aangedreven voertuigen is anders dan bij normale auto’s en vergt extra specialistische kennis. Daarom hebben onze Volkswagenmonteurs een speciale opleiding bij de importeur gevolgd. Zo weten zij precies hoe een elektrische Volkswagen in elkaar zit, perfect onderhouden moet worden en zo tot in lengte van jaren duurzaam kan blijven.

Benieuwd naar de toekomst?

Ben je nieuwsgierig geworden naar volledig elektrisch rijden met een Volkswagen? Kom dan eens langs voor een vrijblijvende kop koffie. Wij hebben een Volkswagen e-Golf demonstratievoertuig waarmee u een proefrit kunt maken om het 100% elektrisch rijden eens te ervaren. Je bent van harte welkom!