Pouw Autoschade

  • Pouw Automotive
ABS Pouw Zwolle Autoschade team

Autoschade? Direct naar uw Pouw dealer!

Neem in geval van autoschade contact op met een Pouw vestiging bij u in de buurt. Wij zorgen ervoor dat uw auto wordt opgehaald en de schade volledig wordt afgehandeld. U vindt ons DeventerRijssenHardenbergZwolleKampen en Meppel.

Kwaliteit

Ongetwijfeld heeft u bij aanschaf van uw auto bewust gekozen voor kwaliteit. U wilt tenslotte op uw auto kunnen vertrouwen. Maar wat als u onverhoopt met autoschade te maken krijgt, is het dan vanzelfsprekend dat dit vertrouwen onaangetast blijft? Bij Pouw Autoschade wel. Met ruime ervaring op de autoschademarkt is Pouw Autoschade uw partner voor herstel van de meest uiteenlopende autoschades; van eenvoudige lakbeschadiging tot zeer zware aanrijdingschade.

Merk Erkend Schadeherstel certificaat

Op 18 september 2015 is Pouw Automotive positief geaudit door Audit Service Europe B.V. voor het officiële Merk Erkend Schadeherstel certificaat. Pouw is hiermee het derde autoschadeherstelbedrijf in Nederland die deze certificering mag uitdragen.

Pouw Automotive, met schade servicevestigingen in DeventerRijssenHardenbergZwolleKampen en Meppel, is trots op de behaalde certificering. ‘Wij laten hiermee zien tot de top van de autoschadeherstelbedrijven te horen’, aldus Nico de Haan (After Sales directeur Pouw Automotive). Hij vervolgt, ‘De criteria voor deze certificering maken vrijwel allemaal een belangrijk onderdeel uit van onze visie c.q. bedrijfsvoering: van duurzaam ondernemen tot procesbeheersing. Dat dit nu resulteert in een positieve audit voor het certificaat Merk Erkend Schadeherstel maakt ons erg trots.’

Klantvoordelen Merk Erkend Schadeherstel

Voor klanten betekent deze certificering concreet: gegarandeerde service, gemak en kwaliteit van de merkdealer. Dit vertaalt zich onder andere in kwalitatief hoogwaardig schadeherstel, gebruik van originele onderdelen en approved gereedschap, Volkswagen, Audi, Skoda en SEAT gekwalificeerd personeel, behoud van fabrieksgarantie en inzet van eigen merk vervangend vervoer. Maar bovenal de mogelijkheid om de autoschade via de dichtstbijzijnde Pouw vestiging  te laten repareren. Indien gewenst kan dit uiteraard gecombineerd worden met de overige diensten van Pouw zoals bijvoorbeeld regulier onderhoud.

Pouw Automotive

Onder de Pouw vlag opereren merkdealers met nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfswagens, lease-, schadeherstel- en verhuurbedrijven en specialisten in financieringen en verzekeringen. Pouw Automotive vervult een voortrekkersrol op het gebied van mobiliteit met haar topmerken Volkswagen, Audi en Volkswagen Bedrijfswagens. 

Pouw Autoschade vestiging:

ABS Autoherstel Pouw Zwolle

*Pouw Autoschade werkt voor alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland.