Over Pouw Automotive

  • Pouw Automotive
Vacatures_1.jpg

Over Pouw Automotive

Klantbetrokkenheid, kwaliteit, loyaliteit en professionaliteit, dat zijn de kernwoorden voor Pouw Automotive. Onder de Pouw vlag opereren merkdealers met nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfswagens, lease-, schadeherstel- en verhuurbedrijven en specialisten in financieringen en verzekeringen. Pouw Automotive vervult een voortrekkersrol op het gebied van mobiliteit met haar topmerken Volkswagen, Audi en Volkswagen Bedrijfswagens. U vindt Pouw in Deventer, Rijssen, Hardenberg, Zwolle, Kampen en Meppel.

Pouw organisatie

De Pouw cultuur wordt sterk bepaald door normen en waarden en de omgangsvormen tussen medewerkers. De medewerkers zijn trots op het bedrijf en werken graag bij Pouw.

Pouw visie

Pouw Automotive staat voor een groep professionele bedrijven, die elk vanuit hun eigen specialisme autorijden tot een plezier willen maken. Deze  professionaliteit wordt uitgedragen in alle contactmomenten die wij hebben met onze klanten.

Pouw missie

Wij zijn een betrouwbare partner voor klanten bij het realiseren van alle mobiliteitsbehoeften. Wij optimaliseren continue onze dienstverlening, zodat wij een optimale mobiliteitscirkel kunnen bieden aan onze klanten.

Duurzaamheid

Bij Pouw zijn respect voor het milieu (duurzaam ondernemen), zakelijk succes en winstgevendheid complementair aan elkaar. Pouw maakt zich sterk voor een duurzame, groene samenleving voor volgende generaties. 

Pouw Automotive is ISO 9001 en Erkend Duurzaam gecertificeerd.