Over Pouw Automotive

Over Pouw Automotive

Zorgeloze mobiliteit.

Pouw Automotive is al ruim 40 jaar officieel merkdealer van Audi en zelfs al ruim 70 jaar officieel merkdealer van Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens. Ook is Pouw sinds 2018 officieel merkdealer van het merk SEAT en servicepartner van ŠKODA. Pouw is er trots op dat ze deze toonaangevende topmerken mag voeren.
 
Van koop en lease van nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfswagens voor de particuliere en zakelijke markt, tot aan specialisten in financiering en verzekering en een professioneel schadeherstel- en verhuurbedrijf. Pouw heeft altijd een passend antwoord op al jouw mobiliteitsbehoeften.
 
Wij geloven in een persoonlijke en betrokken relatie met onze klanten en zetten altijd in op professionaliteit en kwaliteit, zodat jij van zorgeloze mobiliteit kunt genieten.
 
Je vindt Pouw in Zwolle, Kampen, Meppel, Deventer, Rijssen en Hardenberg.
 

Emil Frey Nederland

Pouw Automotive is onderdeel van Emil Frey Nederland. Emil Frey Nederland NV is één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland en vertegenwoordigt 13 verschillende automerken. Naast deze dealerbedrijven maken ook MKB Lease, UAS (schadeherstel), Elgersma (Automotive Supplies) en NCT (export) deel uit van Emil Frey Nederland. Emil Frey is onderdeel van de Zwitserse Emil Frey Group.

www.emilfrey.nl