Ervaar de Volkswagen ID.3 zelf - maak een vrijblijvende proefrit

De Volkswagen ID.3 - maak nu een proefrit!

Ontdek de nieuwe Volkswagen ID.3 met een proefrit bij Pouw. Eindelijk een auto die je het vertrouwen geeft om voor elektrisch rijden te kiezen. Met een ruime actieradius zodat jij zonder zorgen overal naartoe rijdt. De nieuwe Volkswagen ID.3 combineert zijn gebruiksgemak met heerlijk comfortabel rijden en bij Pouw kunnen we niet wachten om het jou te laten ervaren. 

Vul hieronder het inschrijfformulier in en wees verzekerd van een vrijblijvende proefrit met de nieuwe Volkswagen ID.3.

Proefrijden in de ID.3? Het is vrijblijvend.

De voordelen van rijden met een ID.3

 • Bespaar op je brandstofkosten

  Een kilometer rijden op benzine of diesel is een stuk duurder dan op elektriciteit. Het ligt eraan waar je oplaadt, maar het kan zomaar 2 tot 3 keer goedkoper zijn om elektrisch te rijden.

 • Geen wegenbelasting en BPM

  De overheid helpt jou om groener te rijden. Daardoor betaal je bij aanschaf van een ID.3 geen BPM (aanschafbelasting) en hoef je ook geen wegenbelasting te betalen.

 • Ga voor een beter klimaat

  De volledig CO2-neutraal geproduceerde Volkswagen ID.3 stoot ook tijdens het rijden geen CO2 uit. En laad je op met groene stroom? Dan ben je helemaal goed bezig voor het milieu.

 • Betaal minder onderhoudskosten

  De nieuwe Volkswagen ID.3 heeft een stuk minder bewegende onderdelen. Ook hoeven wij de olie niet te verversen. Daardoor betaal je bij Pouw een stuk minder voor een onderhoudsbeurt.

Extra aantal Volkswagen ID.3 ingekocht!

De nieuwe Volkswagen ID.3 blijkt nog voor zijn definitieve intrede ontzettend populair. Gelukkig hebben wij op de valreep nog een aantal exemplaren van de Volkswagen ID.3 1st ⚡ ingekocht. 

Profiteer snel van deze voorraadauto's, want op = écht op